Metin Çeker’den İzmirlilere çifte otokros parkuru sözü..

111207_metin_ceker

Federasyon başkan adayı Metin Çeker geçtiğimiz hafta sonu İzmir?de bir dizi toplantı gerçekleştirdi. Bu kapsamda, Opel Türkiye Genel Müdürü Özcan Keklik, Ege Asal Motor Spor ekibinden Mithat Diker, Enis Alpsoy ve İsabeyli Belediye Başkanı Kuvvet Erim ile  bir araya geldi.

Başkan adayı Metin Çeker, tesis kazanımına önem vereceklerini, Karşıyaka ve Nazilli’de otokros parkuru yapımı için önceden başlatılan çalışmaları hızlandıracaklarını, gençleri motor sporlarıyla tanıştırmak için üniversitelere ziyaretler düzenleyeceklerini ve kurumları faaliyet gösterdikleri şehirlerin kulüplerine ve sporcularına destek olmaları için ellerinden gelen tüm çabayı göstereceklerinin altını çizdi.

Metin Çeker ayrıca yeni dönemde pilot bölge olacak Ege’de yapılacak projeleri geliştirerek ulusal boyuta taşıyacaklarını, Tosfed Kupası’nın bu yıl planlanan şekilde yapılacağını, önümüzdeki yıl ise kupa kurallarının  iyileştirilmesi ve sporculara yeni yapılacak destekler ile katılımın arttırılacağını söyledi.

Özcan Keklik, halkın motor sporlarına ilgi göstermesi ve yeni sporcuların yetiştirilmesinde İstanbul Park?ın önemli bir vizyonu olduğunu ifade etti. Aynı zamanda motor sporlarının gelişimi için yeni ve süreklilik arz eden projeleri hayata geçirmenin önemine değindi.

Mithat Diker spora olan desteğini sürdürmek istediğini ancak önüne engel çıkartılmaması aksine destek olunması durumunda çok daha büyük projeleri gerçekleştirebileceğini belirtti.

Enis Alpsoy’da son iki yıldır Ege’de yapılan başarılı çalışmaların önümüzdeki dönemde hız kesmeden devam edebilmesi için federasyonun desteğine ihtiyaçları olduğunu, Metin Çeker‘in bu konuda elinden geleni yapacağına inandığını söyledi.

Toplantıda, federasyonun sporcuların düşüncelerini dikkate almasının çok önemli olduğu, çoğulcu bir yaklaşım ile alınacak kararların daha kalıcı olacağı konusunda tüm katılımcılar aynı görüş birliğinde olduklarını ifade etti..

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top