Festivalde mahalli offroad!

110530_off_andoff

2013 Ankara Off-Road Kupası birinci yarışı Ankara Off-Road Kulübü (ANDOFF) tarafından 30 Haziran Pazar günü Çayyolu ile İncek?i bağlayan yolda Kanuni Sultan Süleyman bulvarı ile Orhan Gazi caddesi kesişiminde yapılacak. Tek Ayaktan oluşan yarışmada yarışmacılar toplam 47 km mesafe koşacaklar. 1 Ayak, 3 kısım ve 6 starttan oluşan yarışta, sporcular puan kazanabilmek için kıyasıya mücadele edecekler. Yarışmanın startı 30 Haziran pazar günü saat 12?de verilecek ve saat 19?da son bulacak.

Yarışma Direktörü Turhan Yalçın yaptığı açıklamada ?2013 Ulusal Şampiyona açılış yarışının ardından yapılan bu yarış, ATO ve Shopping Fest işbirliği ile gerçekleştirilmekte. Hem Ankara?nınve hem de offroad sporunun daha iyi tanıtılmasını hedefleyen bu organizasyona çeşitli illerden birçok yarışmacı geliyor? dedi ve ekledi;?Aylardır sezona hazırlanan yarışmacılar daha önce kullanılmamış bir etap da ilk defa yarışmanın keyfi ile kıyasıya bir mücadeleye girişecekler. Belirli bir zamandır yarışmayan pilot ve co-pilotların heyecanından dolayı sezonun ilk mahalli yarışında verecekleri mücadele yarışmayı daha çekişmeli bir hale getireceğini düşünüyorum.?

Yarış sırasındaki servis zamanı boşluklarında ATV gösteri yarışları ve son etabının ardından offroad drag tarzında bir gösteri yapılacak. Bu üç farklı gösteri, dolu dolu bir gün geçirmek isteyenler için biçilmiş kaftan olacak.Keyifli dakikalar geçirmek, bu heyecanı daha yakından yaşamak isteyen, doğayı ve off-road sporunu seven herkesin davet edildiği yarışta, bu spora gönül vermiş insanların ilgisini çekileceği kadar, bu işi hiç bilmeyen bir bölgede bu yarışın yapılmasının da seyirci katılımında etkin rol oynayacağı ileri sürüldü.

130629-ANDOFF-MAHALLI-KAYIT

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top