Hebros’ta Pegasus’un gözü ‘Kara’!

Fatih Kara - Güray Karacar

Fatih Kara – Güray Karacar

Pegasus Racing, yarın start alacak olan Hebros Rallisi’nde Fatih Kara ile podyum hedefliyor. Türkiye Rallisi Şampiyonası’na daha yüksek puan taşımak amacıyla, Bulgaristan’ın geleneksel asfalt rallisine takımın Opar Olio brandingli Fiat Abarth Grande Punto S2000’i ile katılacak olan Fatih Kara‘nın kopilotluğunu Güray Karacar yapacak. Asfalt tecrübesi ile Hebros’ta podyum şansı oldukça yüksek görünen Fatih Kara, rallide 3 kapı numarası ile parkura çıkacak.

Fatih Kara ile zirveye göz diken Opar Olio Pegasus Racing‘in Hebros’taki ikinci ekibi, Punto S1600 ile yarışacak olan Kuvvet Erim. İsabeyli belediye Başkanı Erim, yine Türkiye Şampiyonası’na yüksek sınıf puanı taşımak amacıyla Hebros’ta mücadele edecek. Bu yarışta Kuvvet Erim‘in kopilotluğunu ise Bulgar pasaportu olan Bursalı rallici Tezcan Dalfidan üstlenecek.

Fatih Kara – Güray Karaca ve Cem Acar

Pegasus Racing’in patronu Cem Acar, takımın birinci pilotu Fatih Kara‘nın, Bulgaristan’daki asfalt rekabetten zaferla ayrılacağına inanıyor. Hafta sonu yarışı izlemek ve takımla birlikte olmak için Hebros’a gidecek olan Acar, Kuvvet Erim‘in de yüksek puan hedefini yakalayacağına inandığını söyledi.

Acar, Hebros’a katılacak üçüncü Türk pilot Uğur Soylu’nun da Mitsubishi Evo 9’unun kiralanma aşamasında aracı olduklarını ve O’nun da yarışı podyumda bitirme şansı bulunduğunu söyledi.

Hebros Rallisi, 14 Haziran Cuma akşamı verilecek seramonik startla başlayacak ve saat 21.30’daki seyirci etabı ile devam edecek. Rallide ertesi gün (15 Haziran Cumartesi) 7 özel etap geçilerek yarış tamamlanacak. 279 Km’lik toplam parkurda 107 km özel etap mücadelesi verilecek.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top