Beklenen gelişme; sporcu delegeler iptal!

Tosfed olağanüstü genel kurul delege listesinde beklenen oldu; Spor Genel Müdürlüğü’nün tüm federasyonları bağlayan yönetmeliğine göre, ‘genel kurul tarihinden bir yıl öncesine kadar sporcu kimliği bulunan isimlerin delege olamayacaklarına’ dair 7’nci madde’nin (h) fıkrası uyarınca, geçen hafta ilen edilen logo-flash151 kişilik listeden 20’ye yakın ismin delegelikleri iptal edildi. Kulüplere bu konuda bir yazı gönderen federasyon, listeden çıkartılan delegeler yerine yeni isimlerin bildirilmesini istedi.

Delegelikleri iptal edilen isimler arasında son başkan Demir Berberoğlu, son yönetim kurulundan asbaşkan Ercan Kazaz, yeni dönem için adı başkan adayı olarak geçmekte olan Volkan Işık ve Erdal Tokcan, Halid Avdagiç, Vedat Bostancı, Himmet Şengül, Bekir Kuvvet Erim, Mustafa Göçer, Levent Arı, Tansel Tunca, Ümit Ülkü, Hüseyin Afşar, Ahmet Tınkır, Ali Aktaş, Ahmet Demir ile Nevzat Aslan öne çıkıyorlar. Kulüpler, liste dışı kalan isimler yerine yeni isimleri delege olarak atama yapabilecekler.

Konu hakkında görüşlerini sorduğumuz Başkan adayı Metin Çeker, delege listesindeki isim değişikliklerin mevcut durumu değiştirmeyeceğini, aynı kulüpler farklı isimler bildireceği için dengelerin korunacağını savundu.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı

Güncelleme | Federasyonun akşam saatlerinde yayınladığı duyuruya göre, delege listesinden çıkarılan isimlerin tam listesi şöyle;

130613-TOSFED-LIST-IHRAC

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top