Kuvvet Erim; ?Sporcular birlikte hareket etmeli?

130530-video-sirlan-kuvvet

İsabeyli Belediye Başkanı Kuvvet Erim, iki dönem başkanlığı süresince kesintisiz destek verdiği Şırlan tırmanma yarışında, bir kez daha beldesinin ve belediyesinin tüm imkanlarını seferber ederek otomobil sporları camiasını kusursuz bir şekilde ev sahipliği yaptı. Cumartesi gecesi ise verdiği yemeğe beklenenden fazla katılım olunca masa takviyeleri yaptırarak kimseyi geri çevirtmedi.

Gecede yaptığı konuşmada Nazilli Belediye Başkanlığı için aday olacağını resmen açıklayan Kuvvet Erim, otomobil sporlarında yaşanmakta olan yönetimsizliğe de değinerek herkesin bir araya gelip konuşması gerektiğine işaret etti.

Pazar günü ise, Pegasus?un garajından Punto S1600?ün direksiyonuna geçip, yılda bir iki kez dahi olsa yarış özlemini yine gideren Kuvvet Erim, hem derece yapıp kupa kaldırdı ve hem de kazanan rakiplerine Başkan olarak kupa verdi.

Yarış sonrası ödül töreninde yaşananlar, O?nu fazlasıyla etkiledi. Yine de törenin tamamlanmasına kadar, ev sahibi olarak herkesle yakından ilgilendi, ardından herkesi uğurladı.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN BURAYI TIKLAYINÖdül töreni alanı boşaldığı an, İsabeyli Belediye Başkanı Kuvvet Erim?e mikrofon uzattık. O an için içinden geçenleri tam olarak ifade edemese de, üzgünlüğü konuşmasına dahi yansımıştı.

Kuvvet Erim?in konuşmasını izlemek için, lütfen yandaki logonun üzerini tıklayın

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top