Tahincioğlu?nun ihtarı geçerli mi?

130522-TOSFED-IHTARNAME

Tosfed Eski Başkanı Demir Berberoğlu?nun, yönetim olarak istifalarını açıkladığı basın toplantısında ?geçerliliği olmadığı? iddiası ile gündeme taşıdığı ve birer kopyasını da toplantıya katılan medya mensuplarına dağıttığı ihtarnamede ?Tosfed Eski Başkanı? sıfatı ile ?genel kurul çağrısı? yapan Mümtaz Tahincioğlu?nun imza yetkisi tartışma konusu oldu.

SGM Merkez Ceza Kurulu tarafından ?iki ayrı? soruşturmada ayrı ayrı 6 ay hak mahrumiyet cezası alan eski Başkan için otomobil sporlarında artık Mümtaz Tahincioğlu diye biri yoktur? sözlerini sarf eden eski Asbaşkan Ercan Kazaz, verilen ceza ile birlikte eski başkanın bu haklarını yitirdiğini de ileri sürdü.

Berberoğlu da, kendilerine ulaşan ihtarnamelerin sayısını deklare ederken, ?Birinin geçerliliği belli değil? dedi ama toplamda gerekli sayıyı geçtiğini de ifade etti. Basın toplantısında sadece Tahincioğlu?nun değil, aynı zamanda Satvet Çiftçi, Oyman Atabay ve Metin Çeker tarafından federasyona gönderdikleri ihtarnamelerin birer fotokopisini de medya mensuplarına dağıtıldı.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top