Ege Asal Motor Spor Nazilli’de öğrenciler ile buluştu

013

İzmirli deneyimli rallici Mithat Diker, bir yandan spora ve sporcuya verdiği maddi ve manevi destekleri ile İzmir’de otomobil sporları meşalesinin alevini canlı tutmayı sürdürürken, diğer taraftan da gençleri bu sporla tanıştırmak için üniversiteleri dolaşıyor. En son Ege Üniversitesi’nde verdiği kopilot temalı eğitim seminerinden sonra, Nazilli’deki Adnan Menderes Üniversitesi Sümer kampüsünde yapılan festivale ekibi Ege Asal Motor Spor ile birlikte katıldı.

Mithat Diker, eğitimin pratikte kalmaması ve gençlerin yarış otomobillerini yakından inceleyip dokunabilmesi için garajından üç yarış otomobilini festival alanında sergiledi. Adnan Menderes Üniversitesi Sümer kampüsünde sergilenen bir adet Mk 2 Escort ve iki adet Palio’dan oluşan üç araçlık sergide öğrenciler otomobilleri yakından inceleyerek  içine binip yarış atmosferini hayal ederek  otomobiller ile fotoğraf çektirdi.

Nazilii’de yapılan festivale katılan Ege Asal Motor Spor ekibinden deneyimli rallici Mithat Diker ile onun yakın arkadaşı, aynı zamanda takım pilotu Fazıl Güçeli öğrencileri otomobil sporları konusunda bilgilendirdi. Ekibin yarış otomobillerini hazırlayan GT Garaj’ın sahibi, aynı zamanda kopilot ve pilot olarak da parkura çıkan Göktuğ Tuncay ise mekanik ve kopilot içerikli, sportif marka direktörü Enis Alpsoy ise organizasyon üzerine üniversite öğrencilerini bilgilendirdi. Nazilli Belediyesi Mehteran Takımı ile yarış otomobillerinin birlikte görüntülendiği fotoğraf çekimi ile gün sona erdi.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top