Ege Asal, Şırlan’a 100 seyirci götürüyor!

MİTHAT DİKER

Mithat Diker (Mitsubishi Lancer Evo 9)

Önümüzdeki hafta sonu (25-26 Mayıs) İsabeyli’de yapılacak olan Şırlan tırmanma yarışına otobüsle seyirci taşınacak! İzmir ve Ege bölgesinde otoobil sporlarını yaygınlaştırmak ve sevdirmek için bölgede yapılan yarışlara desteğini esirgemeyen İzmirli duayen rallici Mithat Diker, sahibi olduğu Ege Asal Motorspor vasıtası ile İsabeyli’de yapılacak tırmanma yarışında tam 100 yarış severi misafir edecek!

Ege Asal Motorspor’un web sitesinde yaynlanan formu doldurup başvuran ilk 100 şanslı yarış sever, İzmir’de belirlenecek bir noktadan iki otobüsle alınarak İsabeyli’de yarış parkuruna götürülecek. Yarış sonrasında da aynı şekilde İzmir’e geri dönüşleri sağlanacak. Ayrıca Ege Asal’ın misafiri olacak 100 şanslı yarışsevere günlük gıda ve içecek öğünleri, şapka ve t-shirt’leri de Ege Asal tarafından karşılanacak ve hediye edilecek.

Otomobil sporlarını İzmir başta olmak üzere Ege bölgesinde daha çok tanıtmak, sevdirmek ve yaptırmak için Ege Asal Motorspor adıyla yarışmacılara destekler veren, sahip olduğu yarış araçlarını meraklı ve kabiliyeli gençlerin kullanımına sunan, iki yıldır düzenlenmekte olan oto slalom kupası yarışlarıyla gençlerin bir yarış otomobilinin içinde adrenalin heyecanını bizzat yaşamalarına imkan tanıyan ve tüm bunlar için tek kuruş masraf ettirmeyip tüm masrafları kendisi karşılayan Mithat Diker, aynı zamanda Ege kulübü Eosk’un da Ege Rallisi ve İsabeyli Tırmanma yarışlarına vermekte olduğu maddi ve manevi desteği bu kez de seyirci boyutuna taşıyarak, yarışçıların en büyük özlemi olan ‘seyirci önünde yarışmak’ arzsuna çözüm getirmeyi hedefliyor.

İsabeyli Belediye Başkanı Kuvvet Erim’in himayesinde yapılan Şırlan tırmanma yarışı, gerek organizasyonun ve gerekse yöre insanlarının spora ve sporcularına sıcakkanlı yaklaşımları ile Türkiye Şampiyonası yarışları içerisinde yarışçıların öncelikle tercih ettiği yarış olarak öne çıkıyor. İsabeyli’de Ege Asal Motorspor’un davetlisi olmak isteyen gençler ve yarış severlerin www.egeasalmotorspor.com adresindeki formu doldurmaları yeterli.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top