Ege Asal Challenge finalistleri belli oldu

150310-EGEASAL-131

Otomobil sporlarını yaygınlaştırmak amacıyla düzenlenen Ege Asal Metal Challenge da finalistler belli oldu. Ralli otomobilinin pilot koltuğuna oturarak yeteneklerini sergilemek isteyen 150 kişi Ege Asal Metal Challenge seçmelerine katılmak için başvurdu. Ön elemeleri geçen 120 kişinin parkura çıkarak jüri önünde ter döktüğü iki ayrı seçme sonucu Eylül ayında yapılacak Oto Slalom yarışına katılacak 12 bay 12 bayan finalist belirlendi.

İzmir’de Emin Direksiyon Eğitim Pistinde toprak zeminde Fiat 131 ile performansa dayalı olarak yapılan secmelerde otomobile hakimiyet, kurallara uyum ve parkuru tamamlama süreleri dikkate alınarak adaylara puan verildi.

Finale kalan 24 ralli pilot adayı toprak zeminli Oto-Slalom yarışında final mücadelesine çıkacak. Yeteneğine güvenen kişilerin tek kuruş masraf yapmadan katılabildikleri Challenge’ın finalinde en iyi zamanları elde edecek 4 bay ve 4 bayan ise Ekim ayın da İsabeyli de yapılacak Oto Kros yarışın da Ege Asal Metal sponsorluğunda yarışacak.

Ege Asal Metal Challenge Finalistleri

Gizem Yılmazoğlu, Aslıhan Şengül, Füsun Aykar, Gözde Keskin, Hande Köybaşı, Aylin Üner, Buse Uğraş, Özlem Yaren, Özge Kutlu, Ceren Demirkılınç, Işılay Şanlı, Tuğba Erkul

Şükrü Kızılkaya, Oğan Aykar, Enez Al, Cihat Şener, Musa Akkan, Deniz Gümüş, Naim Batu Özçile, Tayyar Gürman, Berkay Sürü, Kerim Tar, Oğuz Akkent, Sinan Özdil

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top