Tırmanma’da heyecan İsabeyli’ye taşınıyor

130515-SIRLAN-AFIS

2013 Türkiye Tırmanma Şampiyonası?nın 5. ayağı 26 Mayıs Pazar günü Aydın?ın Nazilli ilçesi İsabeyli Beldesi?nde organize edilecek ve ayrıca Türkiye Şampiyonası haricinde Mahalli Kategoride kayıt yaptıran yarışmacılara da  Ege Kupası için 1 kat sayı üzerinden puan verecek. İsabeyli – Çobanlar Köyü arasındaki 6 kilometrelik asfalt parkurda iki çıkış üzerinden yapılacak yarışın teknik kontrolü 25 Mayıs Cumartesi günü saat 14-16 saatleri arası Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İsabeyli yerleşkesinde gerçekleştirilecek.

Teknik kontrollerin tamamlanmasından sonra, İsabeyli Belediyesi tarafından yapılacak çeşitli aktiviteler ile organizasyon devam edecek. Altı ayrı kategoride yapılacak Şırlan Tırmanma yarışının antrenmanları 26 Mayıs Pazar günü saat 10 – 11.30 arasında iki çıkış olarak yapılacak. Yarışın startı ise aynı gün saat 13.30?da verilecek. Şampiyonaya büyük bir heyecan katacak Şırlan Tırmanma Yarışı’na sezonun en yüksek katılımının olması bekleniyor.

Yerel yöneticiler de Şırlan Tırmanma yarışına büyük destek veriyor. Organizasyon ile ilgili çalışmaları yakından takip eden İsabeyli Belediye Başkanı Kuvvet Erim, parkur boyunca yaklaşık 450 metre uzunluğundaki sert virajlar için geçtiğimiz yıllarda yapılan bariyerlere bu yıl 200 metre daha ekleyebilmek için Nazilli Belediyesi ile ortak çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Kuvvet Erim organizasyonun en iyi şekilde yapılabilmesi için yöredeki firmaların da destek verdiğini halkın da yarışa ilgisinin oldukça fazla olduğunu belirtti.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top