Bozhane’de sürpriz sonuçlar..

120401-BOZHANE-ALKAN-ERDEN

Sezonun dördüncü tırmanma yarışı olan Bozhane’de sürpriz sonuçlar alındı. İstanbul Otomobil Kulübü tarafından düzenlenen yarışta, Pegasus Racing’in Alkanlar Lazer sponsorlu Fiat Punto S1600’ü ile İstanbullu şampiyon rallici Alkan Erden, ‘1’ saniye farkla günün birinciliğini kaçırdı. Erden, toplamda 9 dakika 40 saniyelik zamanı ile kendi kategorisinde 1’ncilik kupasını kaldırdı..

Bozhane’de favori gösterilen İstanbullu bir diğer şampiyon Cem Acar, ‘efsane’ yarış otomobili Renault Maxi Megane’ında antnmanlar sonrası yaşadığı marş motor arızası nedeniyle yarış dışı kalırken, günün dikkat çekici diğer bir ismi Yiğit Timur ise Mitsubishi Lancer Evo 8’i ile  ikinci çıkışta yaptığı 3 dakika 3 saniyeli zamanla günün en iyi zamanı kupasını kazandı.

Timur, toplamda da en iyi zamanla günü tamamlamasına karşın, startta erken çıkınca 1 dakika ceza aldı ve zirveden uzak kaldı. Subaru Impreza ile yarışan İbrahim Şendil’in 9.39’luk toplam zamanla birinci olduğu Bozhane’de Kocaeli’den katılan Tansel Karasu Peugeot’u ile yoldan çıktı ve yarış dışı kaldı.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top