Ege Üniversitesi’nde ‘kopilot’ semineri

EGEASAL-KOPILOT-2

Otomobil sporlarını İzmir’de yaygınlaştırmak ve daha geniş bir kesimle tanıştırmak için farklı etkinliklere imza atan Ege Asal Motorspor 9 Mayıs perşembe günü kentteki ikinci kopilot eğitim seminerini vermeye hazırlanıyor.

Yılın ilk seminerini  Motor Sporları Kulübü’nün daveti üzerine İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde veren İzmirli duayen rallici Mithat Diker‘in sahibi olduğu Ege Asal Motorsport, benzer etkinlikleri arttırarak sürdürüyor.

Ege bölgesinde otomobil sporlarına artan ilgiyle birlikte, gençler arasında konuyla ilgili eğitime olan talep de hızla artınca, üniversitelerde otomobil sporlarına ilgi duyan ve temel ilkelerini öğrenmek isteyen öğrenciler için düzenlenen ve eğitim koordinatörlüğü ile danışmanlığını Enis Alpsoy’un yaptığı organizasyon da Mithat Diker ve Göktuğ Tuncay da eğitmenlik görevini üstlendiler.

Eğitimlerin sonunda başarılı olanlar ralli parkurlarında kopilot olarak start alma hakkı kazanırken, seminerde, Mithat Diker otomobil sporlarına ilgi gösteren gençlere her türlü desteği vereceğini belirtti ve Ege Asal Metal Motor Spor ekibinin kapılarının sonuna kadar açık olduğunu söyledi. Diker, ”Sportif ve bireysel yeteneklerini doğru birleştirmiş, gelişim potansiyeli olan kişileri ekibimize katmayı hedefliyoruz. Yetenekli kişileri bularak Ege Asal Metal Motor Spor bünyesine katmak ve onların gelişimlerinde bir değer yarattığımızı gözlemlemek bizim için bu işin en keyif veren kısmı” diye konuştu.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top