BASK, ulusal offroad yarışını yapmıyor!

FLASH HABEROffroadda ?kazanın altı? erken kaynadı! Bursa Alternatif Doğa Sporları ve Offroad Kulübü, önümüzdeki hafta 11-12 Mayıs?ta düzenlemesi gereken ?ulusal yarışını yapmayacağını? Federasyona resmi bir başvuru ile bildirdi.

Geçtiğimiz hafta yapılan genel kurulda kulübün başkanlığını devralan Murat Emre Bayraktar imzası ile Federasyon Yönetim kurulu?na gönderilen yazıda, ulusal yarışı yapmama gerekçelerine, ‘bu sezon offroadda yaşanan katılım azlığı’, ‘sezonun ilk yarışında yaşanan hatalar? ve ‘federasyonun yarışlara yaptığı atamalar? başlıkları altında yer verildiği öğrenildi.

Bursa kulübü yöneticileri, sezonun ilk yarışında kayıt listesinin teknik kontrol günü değiştirilerek ilan edilmesine ve aynı yarışta atanan bazı görevlilere de tepkilerini dile getirdiler. Bask?ın ?ulusal yarışını yapamamakla? gösterdiği bu tepkiye karşı federasyonun nasıl bir karar alacağı da önümüzdeki günlerde belli olacak. Toplamda 8 yarıştan oluşan Türkiye Offroad Şampiyonası?nda bu gelişme üzerine nasıl bir yöntem izleneceği ise, offroad kurulunun alacağı kararla belirlenecek.

Son 70 haber

3 Yorum - “BASK, ulusal offroad yarışını yapmıyor!”

  1. Bask’ın kendi beçeriksizliğini başka külüplere ve federsyan atamalarına bahane bulacaklarına biz bu yarışı yapacak sponsor , paramız ve iç çatışmalarımızdan dolayı matti ve manevi güçümüz yok diyemiyorlar,Bask’ta kazan kaynıyor metin çeker federasyondan ayrıldı külüpte ikilimler başladı çıkıp’ta bunu kimse yazmıyor söylemiyor,Metin çeker yoksa bizde ulusal yarışta yokuz diyemiyoruz.Bask’i kolluycak arkasında pist pist diyecek abilerimiz olmadığı için yarış yapmıyoruz demiyorlar’da federasyon atamasına ve andoff’un yaptığı yarış hatalarına bahane buluyoruz.yuh be bu kadar da olmaz..cesur

    • Slm cesur arkadaşım .. Hangi klupten olduğunu bilmiyorum ama kısaca bazı şeyleri açıklayayım . BASK kulübü gerekli sponsor ve pist hazırlıklarını tamamen yapmış durumdayken bu kararı almıştır . Hatta federasyona yarış yapılması için ödenen parayıda ödemiştir . Yapamadılar yada yapamıyacaklar gibi bir durum söz konusu değildir , hepsini boş verelim zaten hali hazırda 2 ulusal offroad yarışı yapabilecek bütçemizde zaten var :) sıkıntı yapma :):). Daha önce bursa yarışlarında bulundunmu bilmiyorum ama genel anlamda geçmiş tarihlere bakarsan türkiye offroad tarihinin en çok seyirci toplamış yarışlarınıda BASK yapmıştır (resmi olarak ) .. Neyse .. Bu konuları gerçekten merak edip takip ediyorsan kaynakların sana gerçekleri tam olarak söyleyememiş gerçekleri birazdaha kurcala :). Kendine iyi bak kaynaklarını sorgula

  2. Bursa Alternatif Sporlar Kulübü olarak 2013 yılında yapacağımız tüm yarışların sponsorluk sözleşmesini yapmış bulunmaktayız. Türkiye OFF-ROAD şmpiyonasının Bursa yarışının ana sponsorluğu ve co sponsorlukları mart ayı itibarıyla 4 ayrı firma ve bir belediyeye verilerek yarış maliyetleri çıkartılmış olup, kulübün parasal bir problemi bulunmamaktadır, zaten yarışın yapılması için gerekli tüm ödentiler federasyonumuz hesabına yatırılmıştır. Kulübümüz son 4 yılın en yüksek ASN puanına sahip yarışları düzenlemekle beraber, bu yıl de 28 Nisan tarihinde gerçekleştirdiği 16 araç katılımlı bir mahalli yarışla, gerek seyirci sayısı gerekse ulusal medyanın katılımını sağlayarak BASK kulübünün yarış organizasyonundaki başarısını kanıtlamıştır. Kulüp içinde çatlak olduğu iddiası ise sadece gülünç bir iddiadır, yönetim kurulumuz tüm kararları oy birliği ile almıştır. BASK kulübü doğru bildiği yolda yolun her zaman devam edecek ve yanlışlar karşısında herzaman dimdik duracaktır. Ulusal yarışın yapılmama gerekçesi, bu sene başlayan sezonun çarpıklıkları ve etik olmayan atamalara tepkidir. Bundan sonra Kulübümüz hakkında asılsız ve yakışıksız iddialarda bulunan kişilerden iddialarını kanıtlayamama durumunda adli merciler önünde bu iddialarını kanıtlamaları istenecektir.
    Camiamıza saygı ile duyurulur.

Yoruma kapalı

Go To Top