Battalgazi, start rekoru kırmaya hazırlanıyor..

BUĞRA BANAZ

Hafta sonu  Eskişehir’de yapılacak olan sezonun ikinci Rallisi Battalgazi’de starta sayılı saatler kala kayıt listeleri de belirginleşiyor. Yarın (çarşamba) günü resmen açıklanacak olan ulusal kayıt listesinde bugün itibariyle 31 ekibin yer aldığı öğrenildi.

Historic şampiyonası için de 7 ekibin kayıt yaptırdığı Battalgazi Rallisi, aynı zamanda Balkan Ralli Şampiyonası’na puan verdiğinden, hafta sonu 5’te Bulgar ekibi start alacak. Böylece Eskişehir’deki randevuaya şimdiden 43 katılım gerçekleşmiş durumda.

Sezonun ikinci asfalt mücadelesi Tosfed Ralli Kupası’na da puan veriyor. Ancak federasyon kupasının katılım listesi ulusaldan ayrıca açıklanacağı için, toplamda start sayısının rahatlıkla 60’ı geçmesi bekleniyor. Sezonun açılış rallisi olan Ege’de toplam 60 kayıt ve 58 gerçekleşmişti.

Ercan Kazaz, Eskişehir’de yok!.. Diğer taraftan, federasyonda görev aldığı için aktif sporculuk kariyerini sonlandıran Ercan Kazaz’ın, Balkan Kupası için Eskişehir’deki rallide yarışmayacağı öğrenildi. Hafta sonu Eskişehir’e gelerek ralliyi izleyecek olan Kazaz’ın, Balkan kupasının yurt dışındaki diğer ayaklarında yer alması bekleniyor.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top