Güdül’de Nihat Keskin yarışıyor, Himmet Şengül yok!

Suat İnan, konuyu Asn müşahidi Muharram Çelik ile de konuştu..

Suat İnan, konuyu Asn müşahidi Muharram Çelik ile de konuştu..

Güdül’de sular durulmuyor! Teknik kontrol saatinde  kayıt listesinde 13’ncü ekibin ortaya çıkması üzerine gerilen ortamda son karar çıktı ve İstanbullu yarışçı Nihat Keskin’in yarışacağı kararı çıktı.

Kararın öğrenilmesinden sonra servis alanında gözler Birlas çadırına çevrildi. Yarışma Direktör Yardmcısı ile konuyu tartışırken takımın yarıştan çekilebileceğini iddia eden Birlas kopilotu Suat İnan, son gelişme üzerine kendisinin şahsen yarışmama taraftarı olduğunu ama takım kararının yarışta kalmak şeklinde alındığını söyledi.

Himmet Şengül start alamıyor.. Güdül’de Nihat Keskin’in katılımı ile olaylı bir şekilde 13’e çıkan kayıt listesi, Ankara’nın ‘son’ şampiyonu Himmet Şengül’ün sürpriz bir şekilde yarış dışı kalmasıyla yeniden 12’ye geriledi. Yeni aracı Mitsubishi L200 3’5 ile etap keşfine çıkan Şengül, motor problemi aşayan aacını etapta bırakıp servis aracıla geri döndü.

Himmet Şengül, motor sorunundan dolayı yarışamayacağı belli oluna, geçen seneki yarı aacı Land Rove ile yarışmayı düşündü, ancak Federasyonla yapılan görüşme sonucuna teknik kontrolden geçen araç dışında bir araç ile yarışmasının kural gereği mümkün olmadığı anlaşıldığı için, Şengül’ün sezonun ilk yarışında start alma şansı kalmadı ve kayıt listesi yine 12’ye geriledi.

Diğer taraftan, etap keşfi sırasında aracının camı çatlayan Hsan Armutçu da yarışamama endişesi taşıdı ancak teknik kontrolden geçen bir aracın cam problemi nedeniyle yarışmamasının söz konus olamayacağı iletildiğinde rahatladı.

Aydın Hoşgör | Güdül, Ankara

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top