Flash > Güdül’de ’13’ gerginliği..

Birlas Performans takımı adına Suat İnan, itirazlarını Andoff başkanı Mustafa Özgiray'a iletti.

Birlas Performans adına Suat İnan, itirazlarını Andoff başkanı Özgiray’a iletti.

Sezonun ilk offroad yarışında, sabah yapılan teknik kontrolde ortam gerildi. İdari kontrol için sekreteryaya geldiklerinde yarışmacı kayıt listesini edinemediklerini ileri süren Birlas Performans takımının kopilotu Suat İnan, listeye yeni bir ekibin eklendiğini öğrendiğinde buna şiddetle itiraz etti.

Suat İnan, kayıtların kapandığı perşembe gününden bu yana da kayıt listesini alamadıklarından yakındı ve sadece Ralli Ajansı’nda yaymlanan geçici listede 12 ekibin yer aldığını belirterek, 13’ncü ekip olarak yarışa kaydı yapılan İstanbullu Nihat Keskin’in prosedür dışı olarak listeye eklendiğini ileri sürdü ve yarışma direktör yardmcısı olan Andoff Başkanı Mustafa Özgörkey’e sözlü itirazda bulundu.

Suat İnan, kayıt listesinin zamanında kendilerine verilmemesini de eleştirerek, sonradan ekleme yapılmasını da manidar bulduğunu dile getirdi.

Yarışma Direktör Yardımcısı Mustafa Özgiray ise, Keskin’in kaydının vakitlice kulübe yapıldığını ama kendilerinin kayıt listesine dahil etmekte sehven hata yaptıklarını söyledi ve konuyu federasyona sormak için attıkları maile yanıt beklediklerini, gelecek cevaba göre Keskin’in yarışması için karar alınacağını söyledi.

Nihat Keskin de, konu hakkında sorularımızı yanıtlarken, kendisinin kaydını vaktinde yaptığını ileri sürdü. Gergin bir oramda etap keşfini tamamlayan ekipler servis alanına dönerlerken, organizasyonun konuya çözüm arayışı sürüyordu.

Diğer taraftan, yarışın ASN gözlemcisi olan Andoff’un eski başkanı Muharrem Çelik ile de paylaşan Birlas Performans ekibinin kopilotu Suat İnan, 13’ncü aracın kaydının kabul edilmesi halinde takım olarak bu yarıştan çekilmeyi düşüneceklerini söyledi. Birlas’ın yarışta üç aracı yarışıyor.

Aydın Hoşgör | Ankara, Güdül

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top