Ege ‘de ralli heyecanı başladı

2037

Ege Rallisi heyecanı Seferihisar’daki etaplardan önce Teos Marina’ya girdi. 7 Nisan’da Seferihisar civarında koşulacak ulusal şampiyonanın ilk yarışı öncesi Ege Asal Metal Motor Spor ekibinin yarış otomobillerinin ve sponsor olduğu pilotların tanıtımı davetli basının katılımı ile 24 Mart Pazar günü Seferihisar Teos Marina’da3594 yapıldı.

İzmir Teos Marina’da gerçekleşen etkinlikte “Ege Asal Metal Motor Spor” yarış otomobilleri yani İzmir’in en hızlıları ile onların pilot ve co-pilot koltuklarına oturan sporcular basına ve halka tanıtıldı. İzmir’liler etkinliğe büyük ilgi gösterdiler. Motor Sporları ekibinin garajında bulunan toplam 10 ralli otomobili ile onları kullanan 22 sporcu baharı müjdeleyen güneşli bir pazar gününde Sığacık’ta otomobil sporu tutkunları ile buluştu.

Ege Asal Metal Motor Spor sponsorluğun da yarışan sporcular 2013 sezonunda hem ralli de hem de tırmanma da şampiyonluk peşinde koşacak. Yeniden yapılanan ekip, ulusal başarılara imza atan pilotların yanı sıra, yapılan eğitimlerde başarı gösteren ve bunun sonucu ilk kez direksiyona geçecek pilotlara da destek oluyor. Sponsorluk anlayışını, alt yapıya da önem verecek şekilde yeniden oluşturan Ege Asal Motor Spor Türkiye?de otomobil sporlarına yeni bir bakış açısı kazandırmayı amaçlıyor.

Otomobil sporlarının, rekabet gücünü artırmayı hedefleyen Ege Asal Metal Spor, çatısı altın da yer alan usta sporcular Mithat Diker ve Vedat Diker de tecrübeleri ile, yeni sporcuların başarılarına katkı sağlayacak. 40 yılın üzerindeki motor sporları kariyeri ile neredeyse bir ömür geçiren Ege Asal Metal Motor Spor’un kurucusu Mithat Diker etkinlik içerisin de yazdığı kitabı hayranlarına imzaladı. Mithat Diker bu yıl yapılacak ralli eğitimi, motor sporları kampı ve birçok farklı etkinlikle otomobil sporları tutkunları ile devamlı bir arada olacaklarını belirtti.

Etkinliğe katılan konuklar yapılan tanıtımlarının ardından Teos Marina içerisinde oluşturulan mini parkur da Mitsubishi Evo 9’un sağ koltuğun da tur attılar. Otomobil sporlarının farklı branşların da yıllarca şampiyonluk sevincini yaşamış olan Vedat Diker‘in kısa gösterisin de izleyiciler Diker’in sürüş tekniğine hayran olurken aynı zaman da güçlü bir ralli otomobilinin performansını da yakından görmenin keyfini yaşadı. Katılımcılar, Mitsubishi Evo 9 un co-pilot koltuğun da attıkları kısa tur sonrası, ilk kez bindikleri ralli otomobiline hayran kaldıklarını ve özellikle gücünü inanılmaz bulduklarını söylediler.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top