Co-Pilot eğitim semineri büyük ilgi gördü

COPILOT SEMINERI

Ege bölgesinde otomobil sporlarına artan ilgiyle birlikte, gençler arasında konuyla ilgili eğitime olan talep de hızla arttı. İzmir Ekonomi Üniversitesi Motor Sporları Kulübü okullarında otomobil sporlarına ilgi duyan ve bu sporun temel ilkelerini öğrenmek isteyen öğrenciler için co-pilot eğitim semineri düzenledi.

Eğitim koordinatörlüğü ve danışmanlığını Enis Alpsoy’un yaptığı organizasyon da Mithat Diker ve Göktuğ Tuncay eğitmenlik görevini üstlendi. Sezon boyunca devam edecek eğitimlerin sonunda başarılı olanlar, ralli parkurlarında gerçek rekabet ortamında co-pilot olarak start alma hakkı kazanacak.

Co-pilot eğitim seminerine katılan Mithat Diker otomobil sporlarına ilgi gösteren gençlere her türlü desteği vereceğini belirterek İzmir Ekonomi Üniversitesi Motor Sporları Kulübü üyelerini çalışmalarından dolayı tebrik etti. Diker öğrencilere Ege Asal Metal Motor Spor ekibinin kapılarının sonuna kadar açık olduğunu belirterek şöyle dedi;

” Otomobil sporları, sağlıklı yaşam, hareket, pozitif bakış açısı, yüksek teknoloji gibi bir çok olumlu faktörün bir arada olduğu bir spor dalıdır. Pilotlarımızı seçerken sportif başarıdan daha çok, sportif ve bireysel yeteneklerini doğru birleştirmiş, yüksek gelişim potansiyeli olan kişileri ekibimize katmayı hedefliyoruz.

Takım değerlerine uygun şekilde yaşayan, hayatında bu sporun önemli bir yeri olan kişiler başarıyı daha kolay yakalıyor. Ekibimiz son dönemde oldukça büyüdü; bu büyümeyi ekip kültürümüzü ve değerlerimizi koruyarak yapmayı hedeflemiştik ve bunda başarılı olduğumuzu düşünüyoruz.

Otomobil sporlarına yetenekleri olan kişileri bulmak, bu kişileri Ege Asal Metal Motor Spor bünyesine katmak ve onların gelişimlerinde bir değer yarattığımızı gözlemlemek bizim için bu işin en keyif veren kısmı.”

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top