Stingray’in Dönüşü: 2014 Chevrolet Corvette

130115-OTO-CHEVROLE

Chevrolet, tanıtımını yaptığı yeni Corvette Stingray ile modern performansı yeniden tanımlıyor. İkonik Stingray; ancak teknoloji, tasarım ve performansı mükemmel bir dengeyle bir araya getiren bir Corvette?in en çok göze çarpan modeli olarak yıllardır tüm dikkatleri üzerinde topluyor.

2014 Chevrolet Corvette Stingray gelmiş geçmiş en güçlü standart model olarak öne çıkıyor. Yeni Nesil modelin, 450 beygir gücünde (335 kW) ve 610 Nm tork üretecek. Ayrıca 2014 Chevrolet Corvette Stingray 0?dan 100km?ye dört saniyeden kısa sürede ulaşmasıyla şimdiye kadarki en yüksek kapasiteli standart model. Öte yandan modelin şimdiye kadarki en yüksek yakıt verimliliğine sahip Corvette olması ve EPA tarafından yapılan hesaplamaya göre tüketimi 26 mil/galon olan mevcut modelden daha az yakıt tüketmesi bekleniyor.

General Motors Kuzey Amerika Başkanı Mark Reuss şunları söyledi: ?Tıpkı ?63 Sting Ray? gibi, en iyi Chevrolet Corvette model otomobiller lider performansları, çığır açan teknolojileri, nefes kesen tasarımları ve büyüleyici sürüş deneyimleriyle öne çıktılar. Yeni Corvette günümüz tasarımı, teknolojisi ve mühendisliğindeki gelişmeler sayesinde bunun da ötesine geçiyor.?

Yeni Chevrolet Corvette Stingray?in yalnızca iki parçası önceki nesil Corvette ile aynı. Yeni Corvette yeni bir çerçeveye, şasiye, yeni aktarma organlarına ve destekleyici teknolojilere ve tamamen yeni bir dış ve iç tasarıma sahip.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top