Metin Çeker, İstanbul Park’a bakacak!

111207_metin_ceker

Federasyondaki yönetim kurulu üyeliğinden istifa ederek Berberoğlu yönetimini derinden sarsan Metin Çeker’in yeni ‘görev’ alanı belli oldu. Mümtaz Tahincioğlu başkanlığı sürecinde Spor Kurulu başkanı olarak görev yapan ve sporun belirleyici ismi olan Metin Çeker, Tahincioğlu’nun son seçime girmemesi üzerine Demir Berberoğlu ile birlikte güç birliği yaparak seçime girmişti.

Kulüpler ve delegeler üzerindeki nüfusu ile seçimin kazanılmasında önemli rol oynayan Metin Çeker’in, Başkan Berberoğlu ve diğer üyelerden Ercan Kazaz ile birçok konuda anlaşamadıkları ve son FIA toplantısı ile ilgili gündemde bomba etkisi yaratan 2.2 milyon liralık giderden 600 bin lira tasarruf edilmesine de büyük tepki verdiği ve yolları ayırma kararını bundan sonra aldığı belirtiliyor.

Metin Çeker’in spor yönetiminden istifa etmesinden sonra çalışmalarını İstanbul Park’ta sürdüreceği ve pistin orgazasyonlarından sorumlu yönetici olarak yeni yılda çalışmaya başlayacağı öğrenildi. Çeker’in, federasyondan istifa etmeden önce İstanbul Park’ın işletme hakkını 10 yıllığına alan Vural Ak ile bu konuda anlaştığı belirtiliyor. Diğer taraftan federasyon, yönetim kurulundaki istifaları bugün resmi sitesinden yaptığı bir duyuru ile kamuoyu ile paylaştı.

Aydın Hoşgör | Alli Ajansı

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top