Kupada sağanak Ege’de başladı!

Federasyon başkanı Demir Berberoğlu, önceki hafta Ralli Ajansı’na yaptığı açıklamada, sadece kazananlara değil, aynı zamanda iki ve üçüncü olan ekiplere de sezon ödül töreninde kupa vereceklerini söylemiş ve ajansta bu konuda yayınlanan haber, en çok okunanlar arasında yer almıştı. Ancak, Federasyonun sezon töreni henüz gerçekleşmeden, sporculara kupa sağanağı erkenden ve Ege’de başladı!

Ege Otomobil Sporları Kulübü (Eosk) tarafından Karşıyaka’da düzenlenen ödül töreninde Ege Kupası ve Oto Slalom Kupası’nda podyum yapan tüm yarışçılar evlerine bir veya daha fazla kupa ile döndüler! İzmir’de hakim olan yağışlı havaya uygun bir ortamda ve ‘kupa sağanağı’ şeklinde gerçekleştirilen törende, 50’ye yakın kupa ve plaket dağıtıldı.

Ege ve İzmir’de otomobil sporlarının meşalesini yeniden yakarak ivme kazandıran İzmirli duayen rallici Mithat Diker’in destekleri ve Karşıyaka Belediyesi’nin ev sahipliğinde belediyenin toplantı salonunda düzenlenen geceye Federasyonun çiçeği burnunda Yönetim Kurulu üyesi Ercan Kazaz da konuk olarak katıldı ve Ege Kupası’nı kazanan Orçun Nural’a kupasını verdi.

Eosk Başkanı Mustafa Şairoğlu kupalara destek veren sponsorlara plaketlerini ve poyum yapan bazı yarışçılara kupalarını verirken, gecenin diğer bir konuğu ise İsabeyli Belediye Başkanı Kuvvet Erim oldu. Gecede hem kupa veren ve hem de plaket ve kupa alan Başkan Erim, yarışma planları yaptığı yeni sezon öncesi moral depoladı.

Gecenin onur konuğu olan Mithat Diker, slalomda ve Ege Kupası’nda yarışan takım ve ekipleri sayesinde aynı zamanda gecenin en mutlu kişisiydi. Diker, eşi ile katıldığı gecede sahibi olduğu Ege Asal Metal Rally Team, Ege Asal Metal Ladies Team ve Dikersan Team ile manevi destekçisi olduğu Rottest Racing Team ekiplerinin aldıkları her kupayı alkışlarla karşıladı ve gecenin sonlarına doğru kazandıkları takım kupasını Ercan Kazaz’ın elinden bizzat kendisi aldı.

Ege’deki otomobil sporlarına verdiği haber desteği nedeniyle Ralli Ajansı’nın da plaket ile onurlandırıldığı gecede kupa töreni tamamlandıktan sonra kupa kazanan tüm yarışçılar, belediye binası önünde sergilenen Mk2 Escort önünde toplu bir hatıra fotoğrafı çektirerek geceyi noktaladılar. Toplu fotoğraf çekiminin tamamlanması ile birlikte de İzmir’de yeniden yağmurun başlaması, kupa sağanağının devamı olarak yorumlandı.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansi, İzmir

Eosk’un sezon ödül töreninden fotoğraflar ilerleyen saatlerde ajansta yayınlanacak. Ajanstan ayrılmayın, habersiz kalmayın!

 

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top