Andoff Challenge’da günün 1’ncisi İsmail Ayhan!

Ve Ankara Offroad Kupası’nın üçüncü ve son yarışı olan Andoff Challenge’te Ankaralı yarışçılardan İsmail Ayhan günün üçüncü yarışında da rakiplerinden açık ara farkla damalı bayrağı ilk gören isim oldu ve 3’te 3’lük zaferi ile günün 1’ncilik kupasını kazandı. Mitsubishi’si ile Ayhan, önceki iki yarışta da olduğu gibi yine startla birlikte çıktığı gibi liderliği ele aldı ve 7 tur boyunca rakiplerini yanına yaklaştırmadığı gibi yine son turlarda bazı yarışçılara da tur bindirdi! Ayhan’ın ardından yine önceki iki yarışta olduğu gibi Ahmet Ümit, finişe ikinci sırada ulaştı ve 3 yarıştaki aynı skorları ile günün 2’ncisi oldu. Arena’daki zorlu mücadelede Ufuk Bekdemir, ikinci yarıştaki başarısını tekrarladı ve 3’ncü sırada finişe vararak günün klasmanında podyumun 3’ncü basamağında yer aldı.

Andoff Challenge’da Ayhan ‘ikiledi’..

Ballıkpınar’daki Andoff Challenge’de günün ikinci yarışında da podyum değişmedi. İsmail Ayhan, çıktığı gibi yine finişe lider olarak döndü ve günün ikinci zaferi ile birlikte kupanın 3’ncü yarışını kazanma yolunda önemli bir avantaj elde etti. Yine Ahmet Ümit’in 2’nci, Ufuk Bekdemir‘in üçüncü oldukları günün ikinci yarışından sonra otomobillerini mekanikerlerin şifalı ellerine teslim eden yarışçılar, bir Andoff klasiği haline gelen saç kavurma ile öğlen açlığını geçiştirmek için ateş başında dizildiler. Günün 3’ncü ve son yarışı saat 15.30’da verilecek..

Andoff Challenge’da günün ilk yarışı Ayhan’ın oldu!

Ankara Offroad ve Doğa Sporları Kulübü’nün düzenlediği Ankara Kupası 3’ncü Challenge Yarışı’nda ilk ayak mücadelesi İsmail Ayhan’ın zaferi ile sonuçlandı. Ballıkpınar’daki Arena’da açık, güneşli ama soğuk bir pazar sabahı antrenman ve sıralama turlarından sonra verilen günün ilk startında liderliği ele alan ve yedi tur boyunca rakipleri ile arasındaki farkı açarak damalıyı ilk gören isim olan Ankaralı Ayhan’ın ardından İstanbullu Ahmet Ünlü 2’nci, Mersinli İsa Ataman ise 3’ncü oldular. Ankaralı Ümit Güvendik ilk turlarda takla atmasına karşın finişi görürken, Andoff üyesi İstanbullu offroadçu Cemil Islıkçı antrenman turlarında mekanik problem yaşadığı için ilk ayak yarışına katılamadı. Gün içinde iki ayak yarışı daha yapacak olan yarışçılar, ilk yarış sonrası servis alanında araçlarını bakıma aldılar.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı, Ballıkpınar, Ankara

Son 70 haber

1 Yorum - “Andoff Challenge’da günün 1’ncisi İsmail Ayhan!”

  1. İsmail kardeşimi tebrik ederim

Yoruma kapalı

Go To Top