FIA kokteylinde dünya biraraya geldi!

FIA genel kurul ve komisyon toplantıları bugün İstanbul’da başladı. Dünyanın dört bir yanından 450’den fazla delege ve komisyon üyesinin katıldığı toplantılar Çırağan Oteli’nde gün boyu medyaya kapalı olarak gerçekleştirilirken, akşam verilen hoşgeldiniz kokteylinde yabancı misafirler ve davetliler günün yorgunluğunu attılar. Tosfed Başkanı Demir Berberoğlu’nun ev sahipliği yaptığı kokteyle yine Çırağan’ın beş farklı toplantı salonunda yapılan komisyon görüşmelerinden çıkan FIA delegasyonunun yanı sıra, federasyonca davet edilen 150’ye yakın misafir ve medya mensupları katıldılar.

Tosfed Başkanı Demir Berberoğlu ve ardından FIA Başkanı Jan Todt’un birer konuşma yaptıkları kokteylde 9 Aralık’taki seçimle iş başına gelen federasyon yeni yönetim kurulu tam kadro hazır bulundu ve davetlilerle bire bir ilgilendi. Başkan Berberoğlu, yabancı konukların yanısıra federasyon olarak davet ettikleri misafirleri de bazı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ve kokteyl giriş holünde karşılayarak hoş geldiniz dedi.

İstanbul’da beş gün sürecek olan toplantılar ve ödül töreni programı içerisinde medyaya açık olan tek aktivite olan kokteylde A Haber, Ntv ve TRT dışında televizyonlar katılmazken, geçtiğimiz hafta yapılan bir ihale ile toplantıların ve ödül töreninin tüm görüntü haklarını A Haber’in satın aldığı öğrenildi. Diğer taraftan, Ntv haber saatinde Çırağan’a canlı bağlantıda FIA BAşkanı Jean Todt ile bir röportaj yaptı.

Kokteyle otomobil sporlarının pek çok duayen ismi de davet edilmişti. Bunlar arasında göze çarpanlar, TTOK eski Spor Komitesi Başkanı Erdoğan Zorlu, Galatasaray’ın ‘efsane’ Başkanı Faruk Süren, Opel Motor Sport eski Genel Müdürü İskender Aruoba, İsok Başkanı Hilmi Orbay, Günaydın Gazetesi eski Müessese Müdürü Berkan Kılıç olurken, Kuvvet Erim, Vural Ak, Ahmet Tınkır, Burcu Çetinkaya, Haydar Güçlü, Hakan Dinç, Ali Dinç, Adil Küçüksarı, Simin Bıçakçıoğlu, Çiçek Güney ve birçok sporcu ve yönetici de kokteylde hazır bulundular.

Aydın Hoşgör

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top