Eosk Slalom kupasında son ayak yarışına rekor katılım!

Ege Otomobil Sporları Kulübü (EOSK) tarafından düzenlenen Slalom Kupası’nın dördüncü ve son yarışına rekor kayıt geldi! 28 Yarışmacının mücadele edeceği ve Slalom Kupası’nın sahibini bulacağı son yarış öncesi Mavişehir’deki hazırlıklar tamamlandı, kulüp görevlilerince parkur yarışa hazır hale getirildi. İzmir’de hava açık, güneşli ama soğuk! Buna karşın yarışın heyecanı ortamı azlasıya ısıtıyor!

4’ncü yarışta mücadele edecek isimler ise şunlar; Ege Asal Metal Ladies Team’den Funda Oral, Meltem Mengi, Sülin Cancar, Esin Şener; Ege Asal Metal Rally Team’den Burak Güngör, Kemal Şener, Fazıl Güceli ve Kemal Çetinkaya; Dikersan Gıda’dan Şükrü Kızılkaya, Ahmet Kaan Coştu, Evrim Hepoğlu ve Ali Can Özkaynak; Rottest’ten Melek Sözkesen, Mustafa Sözkesen, Erdal Oral ve Soner Çevik.

Dört takım adına yarışacak 16 yarışmacının yanısıra yarışta rekabete renk katacak 12 ferdi katılımcı ise şunlar; Berkay Sürü, Hakan Nacar, Sakin Duvarcı, Seher Özkaner, Alper Akgün, Yüksel Duvarcı, Onurcan Şirin, Derya Başpehlivan, İsmail Cabacı, Ender Oto, Bedri Kolsallayan ve Orçun Nural.

Eosk Slalom Kupası’nde son yarış, bugün saat 14’te start alacak. Her yarışmacının iki tur atacağı yarışta takımlar kupasında Ege Asal Metal Rally Team lider durumda bulunuyor. İzmir’de otomobil sporlarına yeni isimler kazandırmak amacıyla İzmirli duayen rallici Mithat Diker’in maddi ve manevi destekleri ile EOSK tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen ve büyük ilgi görerek her yarışta artan katılımcı sayısı ile bugüne ulaşan slalom kupasının, gördüğü bu ilgi karşısında önümüzdeki yıl da yapılarak gelenekselleştirilmesi bekleniyor.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı, İzmir

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top