Eosk’un slalom kupası sahibini arıyor!

Ege Otomobil Sporları Kulübünün, Karşıyaka Belediyesi ile birlikte düzenlediği 2012 Oto Slalom Kupasının final yarışı 25 Kasım Pazar günü Mavişehir Spor Salonu önündeki Slalom Parkurun da saat 14:30-16:30 saatleri arasında yapılacak.

İzmir’e çok sayıda sporcu kazandırarak onların içerisinden otomobil sporlarının yeni yıldızlarını çıkartmak amacı ile düzenlenen 2012 kpasının bu yarışında dört takım parkura çıkacak. Kupada ayrıca ferdi yarışmacılarda start alacak.

25 Kasım Pazar günü yapılacak final yarışında Ege Asal Rally Team, Rottest Racing Team, Dikersan ve tüm takım pilotları kadınlardan oluşan Ladies Racing Team mücadele edecek. Dikersan Takımı bu yarışta ralli pilotu ve televizyon sunucusu Burcu Çetinkaya’nın keşfetttiği genç yetenek Alican Özkaya’ya şans tanıyacak. 2012 Cumhuriyet Rallisi kadınlar co-pilot birincisi Meltem Mengi’de Ladies Racing Team adına yarışacak.

26 Şubat’ta ilk ayağı, 6 Mayıs?ta ikinci ayağı ve 9 Eylül’de üçüncü ayağı yapılan 2012 Kupasın da Ege Asal Metal Ralli Takımı lider durumda bulunuyor. Slalom dışında yapılacak çeşitli aktiviteler de yarışmaya ayrı renk katacak. Ralli parkurlarının güçlü otomobilleri ile deneyimli yarış pilotları izleyicilere sportif sürüş tekniklerini sergileyecek.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top