Fotoğraf | 2012 Cumhuriyet Rallisi

Ege Asal Metal Rally Team‘in patronu Mithat Diker, kardeşi Vedat Diker‘in Mistubishi Lancer Evo 9’u ve yine O’nun bayan kopilotu Meltem Mengi ile birlikte katıldığı Cumhuriyet Rallisi’nde 3’ncü olarak podyum yaptı. Ege Kupası kuralları gereği 4WD otomobiller puan alamadığı için Mithat Diker, yine de, madden ve manen desteklediği Cumhuriyet Rallisi’nden eve kupa ile dönmenin keyfini çıkardı.

İsabeyli Belediyes Başkanı Kuvvet Erim, tırmanma yarışından sonra bir de ralli organizasyonuna ev sahipliği yaptığı beldesindeki rekabete aynı zamanda renk katan bir isimdi. Pegasus Racing’den kiraladığı Grande punto S2000 ile Kuvvet Erim, yakın rekabetle geçen mücadele sonrasında podyumun en üst basamağına çıktı ve birincilik kupasını kaldırdı. Ancak Erim de Mithat Diker gibi Ege Kupası’na puan alamadığı için sadece kupa ile yetinmek zorunda kaldı.

Mithat Diker, zorlu yarışın finişine geldiğinde O’nu ilk kutlayanlardan biri de Fazıl Güceli oldu. İki eski dost arasındaki yarış muhabbetinde Mithat Diker‘in başarısı kadar Güceli’nin şanssızlığı da vardı.

Mithat Diker ve bayan kopilotu Meltem Mengi,  podyumda 3’ncülük kupalarını kaldırdılar..

Kemal Şener, eşi Esin ile birlikte katıldığı Cumhuriyet Rallisi’nde Ege Asal Metal’in yeni ralli otomobili Palio ile tempolu bir yarış çıkardı.

Mithat Diker‘in kopilotu Erdal Oral, bu kez Ege Asal Metal’in Escort Mk2’sinin direksiyonuna geçti ve İzmirli tecrübeli kopilotlardan Süleyman Terzioğlu kendisine not okudu. İki kopilot, Cumhuriyet Rallisi’nde finiş gördüler.

Şükrü Kızılkaya ve Fazıl Güceli, henüz ilk özel etapta karbüratör arızası nedeniyle yarışı bırakmak zorunda kalınca etapları seyirci olarak izlediler.

Ege Asal Metal ekiplerinden Burak Güngör ve Kaan Coştu, Golf GTI’ları ile ralliyi 10’ncu sırada tamamladılar.

Ege Asal Metal’İn bayan takımı Yonca Güngör ve Funda Oral, 2’nci Cumhuriyet Rallisi’nde 11’nci sırada finiş gördüler.

Cumhuriyet Rallisi’den diğer fotoğraflar için buraya tıklayınız..

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top