Genel kurulda görüşülecek ‘Ana Statü değişiklikleri’ açıklandı

Federasyon Yönetim Kurulu, SGM tarafından 5 Kasım’da onaylanan ve genel kurulda delegelerin onayına sunulacak olan Ana Statü değişikliğini açıkladı. SGM’nün tüm federasyonlar için çıkardığı ve yaz ortasında yayımladığı yönetmelik taslağındaki kuralların adapte edildiği Ana Statü değişikliği, Genel Kurulun gündeminin ilgili maddesi gereğince cuma günü delegeler tarafından görüşüldükten ve varsa değişiklikler yapıldıktan sonra sonra oylanarak kabul edilecek.

Federasyon tarafından açıklanan Ana Statü değişikliği hakkında Ralli Ajansı’nın sorularını yanıtlayan Satvet Çiftçi, Ana Statü değişikliğinin seçimlerden sonra yapılmasını istediklerini söyledi. Seçimi kazanacak olan yönetimin bu konuda daha rahat davranmasını için bu yöntemi izleyeceklerini ifade eden Satvet Çiftçi, genel kurulda Divan Heyeti belirlendikten sonra Divan Başkanı’na yapacakları bir başvuru ile bu isteklerini dile getireceklerini sözlerine ekledi.

TOSFED Ana Statü Değişikliği metni için burayı tıklayabilirsiniz. Statüde kalın (bold) harflerle dizilen satırlar, eski statüye göre değiştirilen veya eklenen maddeleri içeriyor.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top