‘Satvet Çiftçi ve ‘kadro’su ile ilk randevu!

9 Kasım Cuma günü Ankara’da yapılacak olan Tosfed 3’ncü Olağan Genel Kurulu’nda başkanlığa adaylığını koyan Satvet Çiftçi, birlikte görev yapacaklarını açıkladığı ‘altın kadrosu’ ile bugün ilk kez medya karşısına çıktı.

Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin Levent’teki eğitim salonunda yapılan ve ulusal haber ajansları, gazeteler, TV kanalları ve internet haber portallarından toplamda 29 medya mensubunun izlediği basın toplantısına seçimi kazanmaları halinde Başkan adayı Satvet Çiftçi ile birlikte Yönetim Kurulu’nda Başkan Yardımcısı olarak görev yapacak olan Oyman Atabay ve Muharrem Çelik ile birlikte 9 üye daha katıldı

Satvet Çiftçi’nin yönetiminde görev alacakları daha önce açıklanan bazı isimler ise yurt dışı ve yoğun iş programları nedeniyle medya karşısında verilen ilk takım fotoğrafına giremediler. Medyaya yansıyan ilk fotoğraftakiler ise şu isimlerden oluştu;

(Ayaktakiler soldan sağa) Mehmet Besler (Karting), Selim Topaloğlu (İdari), Mithat Diker (Otokros Tırmanma), Burcu Çetinkaya (Sporcular), Hilmi Orbay (Finans) Tuna Arsay (Klasik) ve (oturanlar soldan sağa) Erol Hülagü (Pist), Volkan Işık (Ralli), Oyman Atabay (Başkan Yardımcısı, Kulüpler), Satvet Çiftçi (Başkan) ve Muharrem Çelik (Başkan Yardımcısı, Offroad)

Başkan adayı Satvet Çiftçi‘nin açış konuşması ile başlayan toplantıda daha sonra medyanın soruları yanıtlandı. Çiftçi, soruların bir çoğunu bizzat kendisi yanıtlarken, ardından da içerik itibariyle branş sorumlusu olarak görev yapacak olan arkadaşlarına sözü bıraktı.

Yaklaşık iki saat süren toplantı, medyanın talebi üzerine yönetime aday kadronun toplu bir fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Aydın Hoşgör Ralli Ajansı

Satvet Çiftçi ve ekibinin basın toplantısından izlenimler, sorulara verilen yanıtlar ve fotoğraflar, ilerleyen dakikalar içerisinde ajansta yer alacak. Ajanstan ayrılmayın..

 

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top