Genel kurul ve seçim hakkında ne düşünüyorsunuz?

Günlerdir yazıyor, farklı görüşleri sizlere aktarıyoruz.

Türk otomobil sporlarının belki de en tarihi genel kuruluna sadece 5 gün kala, herkes sözünü söyledi, eteğindeki taşları döktü.

Genel kurula katılacak delegeler ve onların oylarıyla seçilerek sporun yönetimini ele alacak olan adaylar hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

Ralli Ajansı, bu kritik beş günde, karar verecek ve sporu yönetecek olanların tercihlerinde çok etkili olacağını düşündüğü bir düşünce fırtınası için bugün ilk startı veriyor. Sporun içinde olan herkesi, az ya da çok kendi fikrini açıklamaya davet ediyoruz.

Yorumlar ve görüşleriniz yayından önce mutlaka editör tarafından incelenecek, ancak sonrasında hukuki sonuç doğurabilecek herhangi bir küfür, hakaret ve siyasi sözler edilmedikçe, tüm görüşler aynen yayınlanacaktır.

Ayrıca, Ralli Ajansı’nın prensibi gereği, ‘sadece adı-soyadı’ ve legal bir mail adresinden gelen mesajlar yayına verilecektir.

Görüşlerinizi aşağıdaki ‘yorum-iletişim’ kutusunu kullanarak da gönderebilir veya ayrıca editör@ralliajansi.net mail adresine gönderebilirsiniz.

İçerik ve yazı hacmi itibariyle ayrıca değerlendirilmesine karar verilecek gönderimleri, Ralli Ajansı ayrı bir haber olarak okurlarına sunabilece, diğer tüm mesajlar ise bu yazının devamında beş gün boyunca güncellenecektir.

[ 04.11.2012 : 19.33]

Haydi! Şimdi, mikrofon sizde!

 

Turhan Yalçın; ?Mevcut yönetimin en büyük eksikliği, iletişimsizlik!? ; Ankara Offroad ve Doğa SPorları Kulübü’nün genç emekçisi, organizatörü ve yarışma direktörü Turhan Yalçın, seçime saatler kala görüşlerini ve duygularını ‘Söz Sizde’ kürsüsünden Ralli Ajansı izleyicileri ile paylaştı.

Ahmet Tollu, Tahkim Kurulu kararına karşı tepkili..  Otomobil sporlarının, kendi deyimi ?en kıdemli? üyelerinden biri olan Ahmet Tollu, Cuma günü yapılacak olan genel kurulda oy kullanmasının Tahkim Kuurlu kararıyla önüne geçilmiş olmasına tepkili. Bu kararla, kendisinin ?karşı? tarafın oy potansiyeli olarak algılandığını ve hak etmediğini düşündüğü bir töhmet altına girdiğini iafede eden Tollu, konuyla ilgili görüşleri ajansın ?Söz Sizde? köşesine gönderdi. Tollu?nun, ajansa gönderdiği görüşleri için başlığı tıklayın..

İskender Aruoba; “Demir, ‘devam’ değil!  Genel kurul öncesi görüşlerini Ralli Ajansı ekranlarından duyuran ilk isim, sporun deneyimli bir ismi, İskender Aruoba oldu. Ralli Ajans’nda yayınlanan bir yorum yazısına yanıtla başladığı yazısında, genel kurul öncesi kendi görüşlerini de ayrıntılı bir şekilde bildiren İskender Aruoba’nın mesajına, kısa olmadığı için, ajansta ayrıca yayın alanı verildi. Aruoba’nın yazısını okumak için, paragrafın başındaki başlığı tıklayabilirsiniz;

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top