İstanbul Kupası da seçimi bekliyor!

İstanbul Otomobil Kulübü (İsok), geleneksel İstanbul Ralli Kupası?nda start için seçimlerin tamamlanmasını bekliyor. İstanbul?da her yılın son haftalarında ve sıkışık bir tarihle sezonun son heyecanını yaşatan İstanbul Ralli Kupası için kulüple temasa geçen yarışçılara seçimden sonraki hafta işaret ediliyor. Spor çevrelerinin seçimlere odaklanmış olması kadar, kulübün başta sponsor ve parkur konusunda anlaşmaların henüz yapılamamış olması da bu konuda önemli etkenler olarak öne çıkıyor.

İstanbul Otomobil Kulübü Başkanı Hilmi Orbay, Ralli Ajansı?nın konu ile ilgili sorularını yanıtlarken, geleneksel kupanın bu yıl Belgrad ormanında yapılması için yaptıkları başvuruya henüz yanıt gelmediğini, Şişli Belediyesi ile de bazı giderlerin karşılanması amacıyla barter anlaşması yaptıklarını söyledi. Orbay, 40?a yakınm katılım bekledikleri İstanbul Ralli Kupası?nın tek etabı ters ve düz geçiş olarak düşündüklerini ve üç yarıştan oluşacak kupanın bu yıl bitmeden tamamlamayı planladıklarını sözlerine ekledi.

Daha önce İstanbul Ralli Şampiyonası olarak düzenlenen organizasyon, güçlü sponsoru, yüksek katılımı ve ulusal rekabeti aratmayacak derecede mücadelelere sahne olması nedeniyle başta İstanbullular olmak üzere ralliciler ve yarış severlerden yüksek seviyede bir ilgi görmekteydi. Federasyon, katılım ve ilgi açısından ulusal şampiyonaları gölgede bırakması nedeniyle, organizasyonun ?şampiyona? iznini kaldırınca, İsok ta yoluna ?kupa? olarak devem etmeye başladı.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top