Ralli Ajansı rekorlara doymuyor!

Ülkemizin en güncel, güvenilen ve izlenen otomobil sporları portalı Ralli Ajansı, 10’uncu yılına yeni rekorlarla girmeye hazırlanıyor. Sporun tüm branşlarından anında ve detaylı haber ve yorumlarıyla izleyicilerinde alışkanlık yaratan Ralli Ajansı‘nın son aylardaki yükselen trafiği, Ekim ayında da bu trendini sürdürdü.

Ajansın Ağustos ayında ilk kez 40 binleri geçen ‘tekil izleyici sayısı’, Ekim ayında 50 bin sınırına çok yaklaştı. Trafik sayaçlarımıza göre, 31 Ekim saat 23.59 itibarı ile Ekim ayı boyunca Ralli Ajansı‘nı ziyaret eden izleyicisi sayısı 48 bin 884 olarak tanımlandı. Yine Ekim ayında günlük ortalama ‘tekil’ izleyici sayımız ise 1576 olarak raporlandı.

Her gün ortalama 12 bin, Ekim ayında ise 375 bin sayfamızı tık’layarak bizleri yeni rekorlara taşıyan siz değerli izleyicilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyor ve bu ilginizin yükselerek devam etmesi beklentimizi sizlere her gün yeni, çarpıcı ve başka bir yerde bulamayacağınız özel haberler ile karşılık vermeye Kasım ayında da devam edeceğimizi bir kez daha hatırlatıyoruz.

Çoğu haberimizin bitiminde verdiğimiz sloganımızı bir kez de bu vesile ile hatırlatmak gerekirse, ‘Ralli Ajansı’ndan ayrılmayın, habersiz kalmayın’! | 01.11.2012 : 08.05

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top