İzmir Pisti ısınıyor!

16 tane V 1’in aynı anda start alacağı Challenge İzmir ayağı, 4 Kasım Pazar günü Ülkü Yarış Pisti?nde koşulacak. İzmit ve Aydın yarışlarının ardından İzmir ile devam eden V1 Challenge yarış, 4 Kasım Pazar günü saat:13?te başlayacak.

Önceki yarışlarda dörtlü kalkış sistemiyle gerçekleştirilen yarışlar, bu kez farklı bir heyecana sahne olacak. İlk defa 16 tane Volkicar?ın aynı anda start alacağı V1 Challenge?ın 5?inci ayak mücadelesini izleyenler de seyir keyfi yüksek bir mücadeleye tanıklık edecek.

Birbirinden rekabetçi 2?si kadın toplam 16 pilot, diğer pist yarışlarında olduğu gibi yapılacak sıralama turları sonuçlarına göre start alacak. Motorsporu sevenlerin ücretsiz olarak izleyebileceği yarış iki ayak üzerinden yapılacak.

Bugüne kadar gerçekleşen V1 Challenge yarışlarında yaşanan rekabet, podyumun ilk 3 basamağını her defasında değiştirdi. Bu sezon genel sıralamaya göre ilk 6 sırayı paylaşan pilotların arasındaki az puan farkı, V1 Challenge 5?inci ayak mücadelesinin de heyecanını artırıyor. Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Burak Çukurova, tecrübeli ve genç rakiplerine karşı yeni bir şampiyonluk için zorlu bir sınav verecek. | 2 Kasım 2012 : 09.00

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top