İsabeyli Cumhuriyet Rallisi’ne hazırlanıyor!

20-21 Ekim tarihlerinde yapılması planlanan Ege Kupasının üçüncü ve dördüncü ayağı 17-18 Kasım tarihlerinde İsabeyli’de koşulacak. Üçüncü ayak Oto-Kros yarışı İsabeyli ADU yerleşkesinin yenilenen çevre düzenlemesi nedeniyle iptal edilirken, Cumhuriyet Rallisi 17-18 Kasım’da yapılacak. Oto-Kros yarışının puanı yerine Rallinin ilk iki etabından elde edilecek sıralamaya göre yarışmacılara puan verilecek.

Cumhuriyet Rallisi’nde yarışmacılar pilotajı ön plana çıkartan toprak parkurda kıyasıya rekabet edecekler. Aydın’da ikinci kez yapılacak Cumhuriyet Rallisi, İsabeyli Belediyesi ile birlikte ralli sporuna destek veren gönüllülerin maddi ve manevi katkılarıyla gerçekleştirilecek.

İki farklı toprak özel etap da koşulacak toplam 105 kilometrelik rallinin özel etap uzunluğu 35 kilometre. Geçtiğimiz yıl kullanılan parkura yeni eklenen Atça özel etabı da dahil olmak üzere parkurun tamamı yarış öncesi Aydın İl Özel İdaresi tarafından onarılacak. Cumhuriyet Rallisi’nin yapılacağı parkurda, onarım çalışmaları starttan bir hafta önce başlayacak.

Cumhuriyet Rallisi için kayıtlar, 14 Kasım Çarşamba günü saat 12.00’ye kadar devam edecek. İsabeyli Belediye Başkanı Kuvvet Erim, ?Beldemizde 7 yıldır yapılan tırmanma yarışlarına ek olarak geçen yıl yaptığımız Cumhuriyet Rallisi’ni bu yıl tekrar düzenleyerek bir kez daha heyecana ortak olacağız? dedi.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top