Tosfed, ‘tashih’ yaptı!

Muhalefet lideri Satvet Çiftçi‘nün dün akşam ve ilk kez Ralli Ajansı‘nda yayınlanan açıklamasıyla dile getirdiği bir yanlış, federasyon tarafından öğle saatlerinde yapılan bir düzenleme ile giderildi.

Satvet Çiftçi, yazılı uyarısında, seçimlerde Demir Berberoğlu’nun yanında yer alacağını ve bu yüzden federasyondaki görevlerinden istifa ettiğini duyuran Metin Çeker‘in, bugüne kadar yaptığı genel kurul ziyaretlerini eski titr’i üzerinden sürdürdüğünü ve federasyonun resmi web sitesinde de Çeker’in Spor Kurulu Başkanı olarak adının yer almaya devam ettiğine dikkat çekti ve bu durumun en kısa sürede düzeltilmesini istedi.

Açıklamanın dün Ralli Ajansı‘nda yayınlanması ile birlikte, bugün öğlen saatlerindfe federasyon web sitesinde gerekli düzenleme yapıldı ve Metin Çeker‘in adı Spor Kurulu listesinden çıkarıldı. Diğer taraftan, açıklamanın Ralli Ajansı‘nda yayınlanması ile birlikte, ajansın facebook’undaki anonsuna bir açıklama ekleyen Metin Çeker, şunları yazdı;

“Bu açıklamada geçen kulüpleri yarış vermemekle tehdit lafları tamamen yalandır. Hiç bir delege bunu söyleyemez, ayrıca spor kurulu başkanlığından istifa ettiğimi tüm kamuoyu ile paylaştım bunu kullanmam söz konusu olamaz zaten ben öncesinde de Metin Çeker’dim. Çamur atma için de söyleyeceğim ise kişiyi nasıl bilirsin kendin gibi ata sözümüz çok yerindedir.”

Satvet Çiftçi’nin konu ile ilgili yaptığı yazılı açıklama için burayı tıklayabilirsiniz.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top