Yoğun bakımdan çıkan Hakan Ertarman’ın aklı Bursa Rallisi’nde kaldı!

Bursalı rallici Hakan Ertarman, bir yandan ortopodik ameliyatı için, diğer taraftan da Bursa Rallisi için gün sayıyor!

Bir hafta önce, cuma akşamı Bursa’dan Kumyaka’ya hasta ziyaretine giderken geçirdiği trafik kazasında yaralanan Ertarman, kaburgalarındaki kırıklardan dolayı iç kanama endişesi ile üç gün kaldığı yoğun bakımdan çıkarıldıktan sonra yatmakta olduğu ortopodi servisinde her geçen gün eski sağlığına doğru hızla ilerleme kaydediyor.

Bursa Uludağ Üniversitesi Göğüs Cerrahisi yoğun bakımından sonra aynı hastahanenin ortopodi bölümüne yatırılan Hakan Ertarman, sol ayak topuğundaki ödemin inmesi halinde salı günü ortopodik bir ameliyat geçirecek.

Kazadan bu yana yaşadığı badireyi atlatan ve sağlığının yanı sıra moralinde de belirgin düzelmeler gözlenen Hakan Ertarman, bu akşam kendisini ziyarete gelen Bursalı rallici Selçuk Yalçın, oğlu Yiğit Yalçın ve ortak arkadaşları Kadir Erdem ile hasret giderip, yaklaşmakta olan Bursa Rallisi üzerine derin sohbetlere daldı.

Rallici arkadaşlarına, Bursa’da start almak isteğini dile getiren Hakan Ertarman, Ralli Ajansı’na yaptığı açıklamada da göğüs kafesinde kırık değil çatlaklar olduğunu, ayak kaval kemiğinde kırık olmadığını ama topuğundaki kırık  için ameliyat gerektiğini söyledi.

Kumyaka yolundaki kaza anı ile ilgili çok fazla bir şey hatırlamadığını belirten Hakan Ertarman’ın aracının cabrio olması sayesinde kaza anında araçtan fırladığı ve  bu sayede araç yandığı zaman mutlak ölümden kurtulduğu belirtiliyor. Ertarman, sezonun ikinci yarısında  teker bastığı parkurlarda tırmanma, otokros ve rallilere katılıyordu.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı, Bursa

Son 70 haber

1 Yorum - “Yoğun bakımdan çıkan Hakan Ertarman’ın aklı Bursa Rallisi’nde kaldı!”

  1. Hakan abi çok gecmis olsun Allah sag sağlım eskisinden daha sağlam ayağa kalkmayı nasip etsin

Yoruma kapalı

Go To Top