‘Efsane’ geri dönüyor!

Türk otomobil sporları tarihinde derin bir ize sahip olan Oyak-Renault, uzun bir aradan sonra ‘sponsor’ olarak ta olsa yeniden parkurlarda yerini almaya başladı. Bir dönem fabrika takımı ile ‘efsane’ halini alan Oyak-Renault, otomobil fabrikasının kurulu olduğu Bursa’nın geleneksel rallisi Yeşil Bursa‘yı bu yıl ana sponsor olarak destekliyor.

Bursa Otomobil Sporları Kulübü tarafından düzenlenen ve 20-21 Ekim’de yapılacak olan geleneksel 37’nci Yeşil Bursa Rallisi iki günlük programıyla 5 farklı özel etapta koşulacak. Rallinin seyirci özel etabının dışında Kirazlı etabı iki kez, Soğukpınar, Dağgüney ve Firoz etapları ise üçer kez geçilecek.

20 Ekim cumartesi günü saat 13’te Oyak Renault otomobil fabrikası önünden start alacak olan rallide mücadele Kültürpark içerisinde düzenlenecek olan seyirci özel etabı ile başlayacak. Bursa Büyükşehir Belediyesi seyirci etabının sponsoru olurken, Bursa girişinde yakın zaman öncesi faaliyete geçen Hilton Oteli de ralli merkezi olarak işlev görecek.

21 Ekim pazar günü saat 17.30’da Hilton Bursa önünde sona erecek olan 37’nmci Yeşil Bursa Rallisi, Türkiye Ralli Şampiyonu’nun belirleneceği son mücadele olarak ta büyük öneme sahip. Şampiyonadaki zirve mücadelesinde son nokta, Bursa’da konulacak.

Yeni yönetimi ve lokali ile özellikle yılın ikinci yarısında hamle yapan Bossek’in, iki sezondur organizasyondan yana puan kayıpları yaşadığı Yeşil Bursa Rallisi’nde de bu yıl başarılı bir performans sergilemesi bekleniyor.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top