İzmir’de de ‘Akademi’ kuruluyor!

İzmirli pist şampiyonu Ümit Ülkü, işletmecisi olduğu İzmir Ümit Ülkü Yarış Pisti’nde spora yeni isimler kazandırmak için vermekte olduğu eğitimleri ‘Akademi’ çatısı altında toplamaya hazırlanıyor. Eğitim akademisinin kurulumu için resmi başvurularını yapan Ümit Ülkü, yasal prösedürleri tamamlandıktan sonra pistteki tüm eğitimlerini artık ‘Akademi’ adıyla vermeye devam edecek.

Türkiye Pist Şampiyonası yarışlarının yanısıra İzmir Ülkü Yarış Pisti’nde düzenlediği Kış ve Yaz kupaları ile de amatör yarışçıları teşvik eden Ümit Ülkü, yarışlara katılmak isteyen çevresindeki başarılı işadamlarını piste davet edip programlı ve bire bir eğitimler veriyor.  Ümit Ülkü, üç yıldır sürdürdüğü eğitim çalışmalarının semeresini bugünlerde şampiyona yarışlarına dahi İzmir’den 10-15 araçlık katılımlarla alıdıklarını söyledi.

Yarışma tutkusunu ansızın ve kolaylıkla giderme fırsatı bulan İzmirli amatör yarışçılar ise, bu konuda Ümit Ülkü‘nün başarılı performansına dikkat çektiler. Daha önce piste ayak basmamış pek çok kişiyi spora yarışmacı olarak kazandıran Ümit Ülkü de, Ralli Ajansı‘na yaptığı açıklamada ‘yarışçı olmanın bu kadar kolay ve prosedürsüz olduğunu göstermek için’ herkesi İzmir Ülkü Yarış Pisti’ne davet ederken, piste yarışan İzmirlilerin sayısının her geçen gün artmasını da büyük bir keyifle izlediğini ifade etti.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı, İzmir

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top