Kızılcahamam’da nefes nefese!

Andoff’un Kızılcahamam’da düzenlediği sezonun dördüncü offroad yarışında ilk gün sonunda podyumu ancak saliseler ayırabildi. İstanbullu yarışçı Nihat Keskin, geçilen üç etapta hep en iyi ikinci zamanları yaparak ve sadece ‘2’ salise farkla ilk günü lider olarak kapatırken, orman etabının her iki geçilişinde de en iyi zamanları yapan Birlas Motorsport pilot Caner Akkafa ve seyirci (kapılı) etapta best yapan İstanbullu yarışmacı Ahmet Tınkır ‘eşit’ zamanla podyumda ikinci sırayı paylaştılar.

14 Aracın start aldığı Andoff Kızılcahamam Offroad yarışında en çok katılımın gerçekleştiği S3 kategorisinde rekabet ilk gün oldukça sert geçti. Ankaralı yarışçılardan İsmail Ayhan direksiyon mili, Yunus Ayhan ise elektrik problemleri nedeniyle ilk gün ‘zaman’ kayıpları yaşadılar. Yunus Ayhan, orman etabının ikinci geçilişinde yamaçtan inerken kontrolsüz kaydı ve takla attı, ancak görevlilerde birlikte yeniden dört tekeri üzerine çevirdikleri aracıyla etabı ve günü tamamlamasını bildi. Ahmet Tınkır, gün sonunda güçsüz’ kalıp hastanelik oldu ve ‘serum’ yedi!

Açık, güneşli ve mevsim normallerinin üzerinde bir sıcak havada tamamlanan ilk gün sonunda start alan 14 araçtan 13’ü gördüm gelebildi. Kızılcahamam’daki yarışta yarın (pazar) iki farklı etap gün boyunca üçer kez geçilerek saat 15’te finiş görülecek.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı, Kızılcahamam

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top