Offroad kulüpleri biraraya geldi

20120930-003253.jpg

Fderasyon seçimlerinde başkanlığa adaylığını açıklayan muhalefet lideri Satvet Çiftçi’nin ekibinde ‘offroaddan sorumlu başkan yardımcısı’ olarak görev alacağı deklare edilen Andoff eski başkanı Muharrem Çelik, seçimler öncesi ilk ciddi çalışmasını Anadolu offroad kulüplerini Kızlcahamam’da toplayarak gösterdi.

Ankara Offroad ve Doğa Sporları Kulübü (Andoff) tarafından hafta sonu Kızılcahamam’da düzenlenen sezonun dördüncü offroad yarışını yerinde izlemek ve cumartesi gecesi tertip edilen toplantıya katılmak üzere Andoff’tan gelen davet üzerine Kızılcahamam’daki Patalya otelinde bir araya gelen yirmiye yakın offroad kulübünün yöneticisi ve bazı yarışçılar ile Andoff üyelerinden oluşan 64 kişilik katılımla gerçekleşen toplantı, Andoff’un başkanı Mustafa Özgiray’ın konuşmasıyla başladı.

Daha sonra söz alan Andoff eski başkanı Muharrem Çelik, seçim süreci ve kendisinin muhalefet lideri Satvet Çiftçi’nin ekibinde yer aldığı oluşumlar ilgili bilgiler verdi. Toplantıda görüşlerini açıklayan kulüp yöneticileri ‘hayırlı olması’ temennilerini sunarlarken, dilek ve temennilerini de dile getirdiler.

Toplantı sonrası tüm katılımcılar birlikte yemeğe geçtiler. Ardından, gecenin ilerleyen saatlerine kadar Kızılcahamam milli kampında sazlı sözlü eğlence ile birlikteliklerini sürdüren offroad kulüp yöneticileri ve sporcular, sabah yarışın ikinci gününde biraraya gelme üzere yeni günün ilk saatlerinde otellerinde dinlenmeye çekildiler.

Aydın Hoşgör | Ralli Aajansı, Kızlcahamam

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top