Volkan ışık; ?Türk otomobil sporu için çalışmak istiyorum?

Federasyon başkanlık seçiminde Satvet Çiftçi?nin ekibinde yer alacağının açıklanması ile gündeme damgasını vuran Volkan Işık, bilgi ve birikimlerini bundan böyle federasyon çatısı altında sürdürmek niyetinde olduğunu söyledi.

?Türk otomobil sporunu arzu ettiğimiz yerde görebilmek ümidi ile yeni bir döneme gireceğiz? diye konuşan Volkan Işık, ?Bu dönemde otomobil sporunda daha etkin rol almak arzusuyla, Satvet Çiftçi seçildiği takdirde aktif olarak federasyonda görev yapmak istiyorum? diye konuşan Volkan Işık, sözlerini şöyle sürdürdü;

?Sporculuğumun yanında bugüne kadar otomobil sporuna bir çok hizmette bulundum.  Eğitmenlik, takim direktörlüğü yaparak, otomobil sporuna yeni sporcular kazandırıp, yetiştirerek, yarış otomobili ve yarış lastiği geliştirerek, kulüp yöneticiliğinde bulunarak bu sporun çok farklı yönlerinde  gördüğüm, yaşadığım eksiklikleri, kendi bilgi ve birikimlerim ile tamamlamaya çalıştım. Bütün bu çabaların artık bir federasyon çatısı altında gelişerek devam etmesi inancını taşıyorum.?

?Bu düşünce ile otomobil sporuna kıymet kazandırmak, yapılabilir kılmak, daha fazla sporcu, seyirci ve sponsorun olduğu bir düzen hayaliyle yeni oluşumda bilgimi, birikimlerimi, tecrübelerimi, benim gibi bu sporu gerçekten seven ve hizmet etmek isteyen bir ekiple paylaşarak Türk otomobil sporu için çalışmak istiyorum. Yeni dönemin tüm motorsporları camiasına hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, kim kazanır ise kazansın sporumuzun kazanmasını temenni ediyorum.?

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top