Kızılcahamam’da aşılmadık engel kalmayacak!

Ankara Doğa Sporları ve Off Road Kulübü?nün (Andoff) organizatörlüğünde, Türkiye OffRoad Şampiyonası?nın 4. Ayak yarışı, Ankara?nın en güzel ilçelerinden Kızılcahamam?da gerçekleştirilecek. Kızılcahamam Belediye Başkanı Coşkun Ünal ve Andoff Başkanı Mustafa Özgiray? ın yoğun çaba ve ilgileri ile hazırlanan yarışmanın yılın en başarılı yarışmalarından birisi olması bekleniyor.

16 Offroad aracının kıyasıya mücadele edeceği parkur, seyri kolay ve seyir keyfi yüksek olacak şekilde büyük bir özenle hazırlandı. Meteorolojiden alınan bilgiye göre yarışmanın yapılacağı Cumartesi ve pazar günü  hava açık ve sıcak olacak. Hali hazırda günü birlik ziyaretçilerin en çok tercih ettikleri Kızılcahamam, güzel hava ve Off Road yarışı sebebiyle yoğun ilgi görecek.

Seyircilerin parkura ulaşımını kolaylaştırmak için çalışan Anadoff, Ankara ve İstanbul istikametinden parkura kadar ulaşımı sağlayacak yönlendirmeler hazırladı ve tüm sapaklara yerleştirdi. Yarışma direktörü Tunç Tuncel, “Şıh Çayırı mevkisini hem kolay ulaşılabilir oluşu, hem de doğal güzelliklere sahip bir alan olduğu tercih ettik. Yarışma güzel bir havada gerçekleşecek, hafta sonu şehrin karmaşası

Cumartesi ve Pazar iki gün olarak yarışmanın startı Cumartesi günü saat 13.30? da verilecek ve yarışmalar saat 17.00? a kadar devam edecek. Pazar günü ise start saat 11.00? da verilecek ve büyük heyecan 17.30? da gerçekleştirilecek kupa töreniyle son bulacak.

 

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top