İstanbul’a ‘belediye’ desteği!

Ülkenin en popüler ve uzun soluklu mahalli organizasyonu olan İstanbul Ralli Kupası, bu yıl bütçe sıkıntısı nedeniyle yapılamamaktan son anda ve ?belediye? desteği ile sıyrılacak gibi görünüyor.

Organizatör İstanbul Otomobil Kulübü, geleneksel organizasyonun bu yıl da yapılabilmesi için çeşitli sponsor arayışlarını sürdürmesine karşın, net bir sonuç elde edemeyince kupanın bu yıl yapılmamasını gündemine almıştı.

Ralli Ajansı?nın İsok başkanı Hilmi Orbay?dan edindiği bilgiye göre, İstanbul Ralli Kupası?nın bu yıl da yapılması için önemli bir adım atıldı. Kulübün uzun yıllardır iyi ilişkiler içerisinde bulunduğu Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, organizasyonun bu yıl da yapılabilmesi için destek verdi.

Belediyenin desteği maddi olmasa da, pek çok gider kaleminin belediye hizmetleri ile karşılanması şeklinde gerçekleştirilecek. Sarıgül, kendisini ziyaret eden İsok yönetimine bu konuda olumlu yanıt vererek, kupanın devamlılığını sağladı.

Diğer taraftan, organizasyonda da bütçeyi daha da minimize etmek amacıyla ciddi değişikliklere gidilecek. Orbay, ?tek etap?lık alternatif plan üzerinde durduklarını belirterek, bunun bütçelerine rahatlık getireceğini savundu.

Organizasyonun ?şampiyona? olarak tanımlandığı yıllarda bir kez daha tek etap uygulaması yaptıklarını ve bir sorun yaşamadıklarını savunan Orbay, bu yıl da benzerini tasarladıklarını belirtti.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı

 

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top