Şampiyonun Astra’sını ‘eski tüfek’ aldı!

Türkiye Tırmanma Şampiyonası’nda bu yıl kategori 3 şampiyonu olan Ankaralı rallici Kadir Murat Altıntaş, kariyerindeki ‘ilk’ ünvanını kazandığı Opel Astra’sına ‘veda’ etti. Üniversitede finans hocası olan ve yakın zaman öncesinde ‘Doçent’ ünvanını alan Altıntaş, tırmanma şampiyonası tamamlanmasına karşın henüz sezon kapanmadan Astra’sını satmasını ‘sürpriz’ ve ‘cazip’ bir teklife bağladı.

Diğer taraftan, ‘hoca’nın Astra’sına talip olan kişi de, aldığının ertesi günü direksiyonuna geçip bugün parkura çıkan bir ‘eski tüfek’ oldu! Tam 10 yıl önce veda ettiği parkurlara geri dönen bir diğer Ankaralı Mehmet Emin Çevik, kulübü Ankart’ın genç pilotlarına eğitim için araç ararken, kendisini parkurda buluverdi. Çevik, ayırdığı eğitim bütçesini aşmasına olmasına karşın, ‘şampiyon’ Astra’nın referanslarını göz önünde tutarak, ‘hoca’ ile el sıkışıp  anlaştı.

Astra’sı ile ilk kez Ankara Ballıkpınar’daki otokrosa katılan MEÇ, on yıl aradan sonra çıkacağı parkurda öncelikle Astra’yı tanımaya çalışacağını söyledi. Ralli Ajansı’nın sorularını yanıtlayan Kadir Murat Altıntaş ise, hem Astra’yı sattıktan sonra bir süre dinleneceğini ve bekleyeceğini söyleyerek zirvede iken parkurlara veda edebileceğinin sinyali verdi, hem de ‘daha uzun’ bir araç bakınacağını ekleyerek Evo niyetini ortaya koydu.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı, Ankara

 

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top