Körfez’de İzmir rüzgarı esti!

Türkiye Pist Şampiyonası’nin dördüncü ayak yarışlarına Opel’ler damgasını vurdu. Körfez yarış pistinde yapılan dün (Cumartesi) yapılan yarışlarda, Opel Performans takımından satın aldıkları Corsa’larla piste çıkan İzmirli yarışçılardan Ayhan Germirli ve Taner Şengezener, 20 turluk mücadele 1-2 giderlerken, bilye dağıtan Corsa’sı ile Taner yarış dışı kalmasına karşın, Germirli damalı bayrak altından geçen ilk pilot olarak kariyerinde önemli bir yer edinecek olan bir zafer kazandı.

Start alan 12 otomobilden 3’ü finiş göremezken, pistte super grupta günün en hızlı tür zamanı yapan Kaan Gürgenç 2’nci, İzmirli şampiyon pistçi Ümit Ülkü ise 3’ncü olarak podyum yaptılar.

Toplam 7 otomobilin start aldığı Maxi grupta ise, Ümit Ülkü, Levent Kocabıyık’tan 1,9 saniye önce finiş görüp birincilik kupası kaldırdı. Super grupta zafere imza atan Ayhan Germirli maxi grupta ise bu kez 3’ncülükte kaldı.

Türkiye Pist Şampiyonası’nda 6’ncı ayak yarışları bugün (pazar) yapılacak. KPSS sınavı nedeniyle günün programı bir saat ötelendi. Buna göre süper grup saat 15’te,  1600 grup 15.50’de, maxi grup ise 18.20’de start alacak.

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı, Körfez

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top