Satvet Çiftçi’den ‘Altın Takım’..

10 Kasım’da yapılacak Tosfed olağan genel kurulunda başkanlık için adaylığını açıklayan ilk isim olan Satvet Çiftçi‘nin belirlediği yeni yönetim kurulu kurgusunda sporun önde gelen isimleri biraraya geliyor. Ralli Ajansı‘nın ulaştığı bilgilere göre, muhalefet lideri olarak geniş bir delege desteğini arkasına alarak seçime girecek olan Satvet Çiftçi‘nin yeni yönetim kurulu hayli ses getirecek isimlerden oluşacak.

Genel kurul delegelerinin temsil ettiği kulüplerin önemli bir kısmı tarafından desteklenen Satvet Çiftçi, yönetim kurulunda görev almaları için konuşup anlaştığı isimleri üçer gün aralıklarla kamuoyuna açıklayarak, Başkan’ın ‘işaret etmesi’ beklenen adaylara karşı yıpratıcı bir taktik uygulayacak.

Satvet Çiftçi‘nin ‘yeni yönetim kurulu üyesi’ olarak deklare edeceği isimlerin otomobil sporlarındaki konumlarını dikkate alan Ralli Ajansı, ‘Altın Takım‘ olarak anons ettiği bu isimleri ‘ilk kez’ açıklayarak, yine ve her zaman olduğu gibi bu önemli dönemde de haberin kaynağı olmaya devam edecek.

Satvet Çiftçi‘nin yönetim kurulunda yer alan isimleri ilk kez yine Ralli Ajansı‘ndan öğrenebilecek, bu isimlerin açıklamarını da ilk kez ajanstan okuyabileceksiniz.

İlk gün 17 Eylül Pazartesi; Çiftçi’nin aday yönetim kurulundan ilk flaş ismi öğrenmek için, ajanstan ayrılmayın, habersiz kalmayın!

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top