Kemal Merkit son yolculuğuna uğurlanıyor

Trans Anatolian maratonunda dün geçirdiği kazada yaşamını yitiren ünlü motosiklet sporcusu Kemal Merkit, bugün toprağa verilecek. Kemal Merkit’in cenazesi ikindi vakti Levent Camii’den kılanacak namazın ardından, Kilyos Mezarlığı’na defnedilecek. Şampiyon sporcuyu son yolculuğuna ailesi ve sevenlerinin yanı sıra kalabalık bir sporcu topluluğunun uğurlaması bekleniyor.

Kemal Merkit’in yarış sırasında yaşanan kazada hayatını kaybetmesi sosyal ağlarda da geniş yer buldu. O’nu tanıyan tanımayan, seven herkes başta twitter ve facebook olmak üzere sosyal ağlarda duygularını dile getirdi. İşte bunlardan bir kaçı daha..

Hüseyin Çelik ?@hc_huseyincelik ; Milli sporcu Kemal Merkit’e Allah’tan rahmet diliyorum. Ailesine,sevenlerine ve motosikletçi camiasına başsağlığı diliyorum.

Nasuh Mahruki ?@nasuhmahruki ; Turkiye’nin en iyi motosiklet yariscilarindan Camel Trophy’de Turkiye’yi temsil eden komple sporcu Kemal Merkit’i kaybettik başımız sağolsun

Fatih Küçük ?@fthhr; O yüzden lütfen sizde dikkatli sürün … Sevenleriniz için…

Serkan Ocak ?@serkanocakkk ; Kemal Merkit ne kazalar atlattı, başına ne olaylar geldi. ölümüne yol açan kazaya insanın inanası gelmiyor. söylenecek tek söz var: Kader…

Dogus Balbay ?@Dogusbalbay ; Mekanin cennet olsun Kemal Merkit. Hayat doluydun be abi :(

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top