Burhan Anayurt yoğun bakımdan çıktı

Üç gündür yoğun bakımda bulunan Burhan Anayurt, 72 saatlik kritik evreği atlatarak bu sabah gözlerini açtı ve doktorlarla konuştu. Bursa Çekirge Devlet Hastanesi beyin cerrahisi bölümünde yatmakta olan Anayurt’u bu süreçte ailesi ve yakınları dahi ziyaret etmesine izin verilmiyor. Doktorların verdiği bilgiye göre, bugünden itibaren tıbbi müdehalesine başlanacak olan Anayurt bir süre daha hastanede tutulacak.

Burhan Anayurt yoğun bakımda [ 4 Eylül 2012 | 21.47]

Bursalı yarışçı Burhan Anayurt, cumartesi günü geçirdiği rahatsızlıktan dolayı kaldırıldığı hastanede üç gündür yoğun bakımda yaşam savaşı veriyor. Bu sezon Peugeot 106 ile tırmanma ve otokros şampiyonasında mücadele eden Anayurt, cumartesi günü çalışırken mide bulantısı ve baş dönmesi üzerine iş yerine yakın olması nedeniyle özel bir hastaneye kaldırıldı. Burada yapılan tetkiklerde ‘şeker düşmesi’ teşhisi konulan Anayurt, ‘yükleme’ yapılmasından sonra taburcu edilerek evine gönderildi.

Cumartesi sabah uyanmaması üzerine ailesi tarafından çağrılan ambulansla bu sefer Çekirge Devlet Hastanesine kaldırılan Burhan Anayurt, çekilen MR’larda beyin damarlarından ikisinde tıkanma teşhisi konularak hastanenin beyin cerrahisi katında tek kişilik özel bir odaya alındı.

Doktorların ‘kritik evre’ olarak tanımladıkları 72 saatin sona ermesinden sonra Anayurt’un son durumunun değerlendirileceği ve ardından yapılacak müdehale için en doğru kararın verilmesine çalışılacağı belirtiliyor. Diğer taraftan, Burhan’a özel hastanede yanlış müdehale yapıldığını düşünen ailesinin ilerleyen günlerde konuyu hukuki alana taşımayı düşündükleri de öğrenildi..

Aydın Hoşgör | Ralli Ajansı

Son 70 haber

1 Yorum - “Burhan Anayurt yoğun bakımdan çıktı”

  1. Kendisine ve tüm sevenlerine geçmiş olsun inşallah biran evvel sağlığına kavuşur

Yoruma kapalı

Go To Top