?Madalyalı? Attiyah, Almanya?da kupa peşinde!

Londra 2012 Olimpiyatları’nda ülkesi Katar?a ?madalya? kazandıran Katarlı Nasser Al-Attiyah, Almanya Rallisi ile birlikte parkurlardaki görevine geri dönüyor. Katar Dünya Ralli Takımı pilotu, olimpiyatlarda skeet atış kategorisinde bronz madalya kazanmıştı.

Trier merkezli ADAC Almanya Rallisi?nde direksiyon başına geçecek olan Attiyah, ?bu bir WRC ile benim ilk asfalt ralli tecrübem olacak. İlerleme sağlamak için çok daha fazla çalışma yapmam gerekir. Almanya benim için deneyim olacak. Bu yüzden takımda tecrübe sahibi olanların tavsiyelerini dinliyorum? diye konuştu. Kariyerinde Dakar galibiyeti de bulunan Attiyah, sözlerini şöyle tamamladı;

?Son bir kaç ay benim için inanılmazdı. Olimpiyat Oyunları için çok ciddi hazırlanmıştım ve bronz madalya kazanmak benim için rüyadan farksızdı. Harika bir atmosferi sonuna kadar yaşamak için, yarışmamdan sonra da Londra’da kaldım. Dört yıl sonra yine olimpiyatlarda altın madalya kazanmak için yeniden katılmayı arzu ediyorum. Ama şimdi, parkurlara geri döndüğüm için memnunum.?

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top