?Pandora?nın kutusu? açılıyor!

Yeni kurulan Avrasya Otomobil ve Motor Sporları Kulübü, tüzel kişiliğine kavuştuktan hemen sonra ilk etkinliğini Körfez Yarış Pisti?nde düzenlemeye hazırlanıyor. Federasyondan pist için ön izin alan kulüp, bayram sonrası sözleşme yapıp pistin 16 Eylül?de tahsisini resmileştireceğini duyurduğu açıklamasında, etkinlik günü yiyecek içecek sponsoru bulunması halinde bilet fiyatlarına yiyecek ve içeceğin de dahil olacağını belirtti.

İstanbul ve Kocaeli bürokrasisi ile federasyon yetkililerinin de davet edileceği etkinlikte, Neo Motorsport da Evo 8, Clio Ragnotti ve Fiesta ST?si ile yer alacak. Bilet numaralarına göre yapılacak olan çekilişle, bu otomobillerin sağ koltuğuna oturma şansı tanınacak. Eski rallicilerden Sıtkı Erkek etkinlikte müzik yayını yaparken, canlı konser için de sanatçı görüşmeleri yapıldığı belirtiliyor. Gün sonunda pistte tur atma imkânının da verileceği etkinlik için biletler Biletix ile satışa sunulacak.

Yarış amaçlı olmayan etkinlik, Team Pandora ve Neo Motorsport ile tanışmak, slogan olarak seçilen ?Caddelerde can vermek değil, pistlerde can bulmak istiyoruz? söylemini herkese duyurmak amacını taşıyor. Etkinlikten hemen sonra yapılacak seçmeler öncesinde pilot, kopilot, tekniker, hakem, gözetmen üzerine eğitimler verilecek. Avok bünyesinde federasyondan izin alınarak drag yarışları düzenleneceği, drift yarışlarını resmi hale getirmek için çalışmalar yapılacağı da belirtiliyor. Kendi otomobilleri ile tırmanma yarışlarına katılmak isteyenlere de Neo Motorspor garajı hazırlık hizmeti sunacak, servis ve strateji desteği verecek.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top