Loeb; ?Ralli yapmak, paralel bar yapmaktan çok farklı!?

Bugün peşinden yüzlerce genç kızın koşuştuğu, binlerle ifade edilen fan?ların O’na bir an olsun dokunmak veya birlikte fotoğraf çektirmek için iç geçirdiği, Fransız rallici Sebastien Loeb, çocukluğunda kızlardan daha çok motosikletlerle ilgilendiğini wrc.com?da yer alan bir haberde itiraf etti.

Yıllar öncesinde ?hayatta ne yapmak istediği? hakkında fazla bir fikri olmadığı, parkura ilk çıkışında bir dizi sorunla karşılaştığı ve geç başlayan ralli kariyerinde 21 yaşına kadar da sert rekabet yaşamadığı belirtilen habere göre, Loeb, 3 yaşındayken tanıştığı jimlastik yarışmalarında mücadele etmeyi öğrendi ve Fransa?da 5?nci olarak dikkat çekti.

Kariyerinde tam sekiz kez dünya ralli şampiyonu bulunan Loeb, ?bir ralli otomobilini kullanmak, paralel bar yapmaktan çok farklı!? dedi ve ekledi; ?jimnastikte kişisel beceri kadar, öğrenilen denge ve disiplin de ön planda.? Jimnastik yapmasının doğrudan bir avantaj daha vardı ve Loeb, bir ralli kazandığında zaman zaman podyumda takla atmakla da ünlendi!

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top